Suzuki
Swift

Super om te rijden. Dynamisch en speels.
Suzuki <br/> *#Swift*#
Vanaf
€ 19.745,-
Vanaf
€ 289,- P/M

De Suzuki Swift verrast. Niet alleen door zijn strakke, kenmerkende design en zijn sportieve rijeigenschappen, maar de Swift is ook groots in ruimte. Onze sportieve vijfdeurs is de auto met de grootste funfactor in zijn klasse!

Vraag de brochure aan

Wil je meer van de Swift zien? Selecteer een dealer en vraag een brochure aan.

Let op! Tijdelijk niet-vaste prijzen

We bieden tijdelijk onze auto’s aan tegen niet-vaste prijzen. Vanwege de huidige marktomstandigheden is het mogelijk dat de prijs van de auto wordt verhoogd na het sluiten van de koopovereenkomst. In dat geval neemt de dealer zo spoedig mogelijk contact met je op. Vanaf dat moment heb je de mogelijkheid binnen tien dagen de bestelling kosteloos te annuleren.

Boek een proefrit

Ervaar de prettige rijeigenschappen zelf. Een proefrit aan huis is in overleg met de dealer ook mogelijk. Selecteer een dealer en boek een proefrit.

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. En dat is bewezen want in verschillende betrouwbaarheidsonderzoeken staan we steevast bovenaan. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan niet 3 maar 6 jaar garantie (tot een maximum van 150.000 kilometer) op alle modellen.

Zowel particulier als zakelijk kan je je Swift leasen, lenen of kopen

*Private Lease

* Suzuki Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Suzuki Private Lease, 60 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland, BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht. • meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • Toetsing en registratie BKR • Onder voorbehoud van acceptatie • Wijzigingen en typefouten voorbehouden