Nieuwe Suzuki
Swift

Speels rijplezier van een nog hoger niveau
Nieuwe Suzuki <br/> *#Swift*#
Vanaf
€ 21.695,-
Vanaf
€ 329,- P/M

De nieuwe Suzuki Swift is gemaakt om van elk moment te genieten. Niet alleen vanbuiten een lust voor het oog, ook vanbinnen een genot om in te rijden. Ervaar een groot aantal nieuwe kenmerken voor meer comfort en ongekend rijplezier.

Vraag de brochure aan

Wil je meer van de Swift zien? Selecteer een dealer en vraag een brochure aan.

Actie

Boek een proefrit

Ervaar de prettige rijeigenschappen zelf. Selecteer een dealer en boek een proefrit. Proefritten met de nieuwe Swift zijn naar verwachting mogelijk vanaf eind april.

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. En dat is bewezen want Suzuki is in 2022 zelfs uitgeroepen tot meest betrouwbare automerk door de Consumentenbond. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan niet 3 maar 6 jaar garantie (tot een maximum van 150.000 kilometer) op alle modellen, uitvoeringen en kleuren.

Eerste indruk van Autoweek

Autoweek's eerste kennismaking met de nieuwe Swift: "De vierde generatie Suzuki Swift doet veel hetzelfde, maar ook genoeg nét even anders dan zijn voorganger. Technisch blijft het bij het bekende, met hetzelfde platform en de 1.2 Smart-Hybrid als krachtbron. Uiterlijk zijn er wat meer nieuwigheden. De Swift heeft vooral aan de voorkant een wat meer eigenwijs voorkomen en juist een tamelijk zakelijk interieur."

Swift in top 3 meest waardevaste auto's

Wie op zoek is naar een nieuwe auto is in eerste instantie vooral bezig met de aanschafprijs. Maar het is ook raadzaam om te kijken wat jouw auto na een aantal gebruiksjaren nog opbrengt bij inruil of verkoop, de zogenaamde waardevastheid. Hoe kleiner dit verschil, hoe goedkoper je rijdt. De ANWB heeft de meest waardevaste auto's van de afgelopen 5 jaar uitgezocht en de Swift staat in de top 3!

Zowel particulier als zakelijk kan je je Swift leasen, lenen of kopen

*Private Lease

* Suzuki Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Suzuki Private Lease, 72 maanden en 5.000 km per jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland, BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht. • meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • Toetsing en registratie BKR • Onder voorbehoud van acceptatie • Wijzigingen en typefouten voorbehouden • particulier@suzukifs.nl

** Gebaseerd op JATO Dynamics (Automotive Market Research) data peildatum 29-01-2024