Boek direct een proefrit

Boek direct een proefrit

Ervaar zelf hoe een Suzuki rijdt. Boek een proefrit voor welk model je maar wilt.

PROEFRIT MAKEN IN EEN NIEUWE SUZUKI

Je weet natuurlijk pas echt hoe een nieuwe Suzuki rijdt, als je het zelf hebt geprobeerd. Boek daarom nu meteen een proefrit bij de Suzuki-dealer in het model van jouw keuze.

Let op! Bij een aantal dealers is het i.v.m. Corona-maatregelen niet meer mogelijk om zonder afspraak de showroom te bezoeken. Bel dus eerst je dealer voor een afspraak, dan ben je van harte welkom.

Naast een proefrit in een nieuwe Suzuki kun je natuurlijk ook een proefrit maken in één van onze occasions.

Boek een proefrit

Ervaar zelf hoe een Suzuki rijdt. Boek een proefrit voor welk model je maar wilt.

Veelgestelde vragen

  • Het belangrijkste is dat je alles aan de Suzuki goed kunt uitproberen. Dus dat je de auto bijvoorbeeld niet alleen binnen de bebouwde kom test, maar ook op de snelweg. Van tevoren spreek je met de dealer af hoe laat je weer terug bent. De meeste mensen zijn binnen één uur ongeveer weer terug.

  • Een proefrit is gratis.

  • We adviseren je inderdaad om van tevoren een afspraak voor je proefrit te maken. Het kan anders zijn dat de Suzuki van jouw keuze nog niet gereed is gemaakt om mee weg te rijden. Je kan je proefrit heel eenvoudig online boeken. Wil je telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact op met je Suzuki-dealer.

    Let op! Bij een aantal dealers is het ivm Corona-maatregelen niet meer mogelijk om zonder afspraak de showroom te bezoeken. Bel dus eerst je dealer voor een afspraak, dan ben je van harte welkom.

  • Je moet je rijbewijs meenemen. De Suzuki-dealer maakt hiervan een kopie. Verder zal de dealer je vragen een formulier in te vullen zodat eventuele bekeuringen tijdens de proefrit voor jou zijn. 

Zoek een dealer in de buurt

Kaart-Nederland-met-Suzuki-dealers.jpg