Boek direct een proefrit
Proefrit aan huis mogelijk

Boek direct een proefrit

Ervaar zelf hoe een Suzuki rijdt. Boek een proefrit voor welk model je maar wilt.

PROEFRIT MAKEN IN EEN NIEUWE SUZUKI

Je weet natuurlijk pas echt hoe een nieuwe Suzuki rijdt, als je het zelf hebt geprobeerd. Boek daarom nu meteen een proefrit bij de Suzuki-dealer in het model van jouw keuze.

Naast een proefrit in een nieuwe Suzuki kun je natuurlijk ook een proefrit maken in één van onze occasions.

Proefrit op afspraak

Heb je interesse in een nieuwe of tweedehands auto? Onze showrooms zijn gelukkig weer geopend. Wij adviseren echter om altijd een afspraak te maken voor een proefrit. Wij kunnen dan het voertuig gereed maken en uitgebreid de tijd voor jou nemen. Boek eenvoudig online een afspraak!

Een proefrit kan eventueel in overleg met de dealer aan huis plaatsvinden. Neem contact op met je dealer over de mogelijkheden. Voor jouw en onze veiligheid nemen we de nodige maatregelen tijdens de proefrit.

Daarnaast kunnen wij ook op afstand veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifiek voertuig. Onze dealers zijn je graag van dienst voor de verkoop van een auto, inclusief inruil.

Boek een proefrit

Ervaar zelf hoe een Suzuki rijdt. Boek een proefrit voor welk model je maar wilt.

Veelgestelde vragen

  • Het belangrijkste is dat je alles aan de Suzuki goed kunt uitproberen. Dus dat je de auto bijvoorbeeld niet alleen binnen de bebouwde kom test, maar ook op de snelweg. Van tevoren spreek je met de dealer af hoe laat je weer terug bent. De meeste mensen zijn binnen één uur ongeveer weer terug.

  • Een proefrit is gratis.

  • We adviseren je inderdaad om van tevoren een afspraak voor je proefrit te maken. Het kan anders zijn dat de Suzuki van jouw keuze nog niet gereed is gemaakt om mee weg te rijden. Je kan je proefrit heel eenvoudig online boeken. Wil je telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact op met je Suzuki-dealer.

  • Je moet je rijbewijs meenemen. De Suzuki-dealer maakt hiervan een kopie. Verder zal de dealer je vragen een formulier in te vullen zodat eventuele bekeuringen tijdens de proefrit voor jou zijn.

Zoek een dealer in de buurt