Suzuki *Multimedia Systeem*

Suzuki Multimedia Systeem

Eenvoudig. Intuïtief. Gebruiksvriendelijk. Een wereld van informatie en entertainment binnen handbereik.

SUZUKI MULTIMEDIA SYSTEEM

Het audiosysteem van Suzuki bevat een centraal geplaatste touchscreen dat net zo intuïtief te bedienen is als je smartphone. Verbind je smartphone via Bluetooth of USB-kabel om je apps te gebruiken via de touchscreen. De touchscreen is bovendien voorzien van functies om de radio, de achteruitrijcamera en de navigatie te bedienen.

Een wereld van informatie en entertainment binnen handbereik door middel van een high-res touchscreen met eenvoudige 'swipe' bediening. Dankzij de Bluetooth® technologie kan je tijdens het rijden hands-free telefoongesprekken voeren. Via het touchscreen bedien je je smartphone, zodat je veilig en eenvoudig SMS-berichten kunt lezen, telefoongesprekken kunt voeren en je contactgegevens kunt raadplegen.

Geniet van het voortreffelijke geluid van het audiosysteem. Via Bluetooth® kan je de muziek van jouw smartphone streamen, terwijl je functies als radio en telefoon bedient via het touchscreen of het stuurwiel. Ook kun je MP3- en WMA-bestanden afspelen en via DAB+ naar digitale radio luisteren.

Met het optionele navigatie-systeem krijg je duidelijke route-instructies, aangevuld met actuele verkeersinformatie om je te waarschuwen voor oponthoud, zodat je tijdig een alternatieve route kunt kiezen.

Het Suzuki Multimedia Systeem bestaat uit:

 • 7" of 9" Smartphone-linkage touch display
 • Apple CarPlay, Android AutoTM & MirrorLink compatibiliteit
 • Bedieningstoetsen op het stuurwiel
 • Bluetooth® handfsree audio technologie
 • DAB+ radio
 • USB-aansluiting
 • Optioneel: navigatie-SD card
Nieuwe_Swift_display
AppleCarPlay.JPG
AndroidAuto.JPG
Multimedia_Mirror_Link.jpg

MirrorLink

Veel gestelde vragen

 • Via Apple CarPlay kun je je iPhone gebruiken voor telefoongesprekken, beluisteren van je favoriete muziek, ontvangen/verzenden van berichten en het krijgen van routeaanwijzingen – alles met gesproken opdrachten via Siri of door op de audiodisplay te tikken. 

  Voor alle info omtrent Apple Carplay® en welke iPhones compatible zijn, verwijzen wij je graag door naar de officiële website: https://www.apple.com/ios/carplay/

  *Apple, Apple CarPlay en iPhone zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

 • Android Auto® is ontworpen om je zo min mogelijk af te leiden, zodat je tijdens het rijden kan gebruikmaken van Google-diensten als Google Maps en Google Play Music. De Android Auto-app is verkrijgbaar in de Google Play Store.

  Voor alle info omtrent Android Auto® (de meeste Android 5.0+ toestellen zijn compatible met Android Auto), verwijzen wij je graag door naar de officiële website: https://support.google.com/androidauto/answer/6348019?hl=en&ref_topic=6140477

  *Google, Android, Google Play en Android Auto zijn geregistreerde handelsmerken van Google LLC.

 • Met MirrorLink verschijnen de diverse apps van je smartphone op de touchscreen. Daardoor kun je eenvoudig in de auto gebruikmaken van je smartphone.

  Voor alle info omtrent MirrorLink® en welke smartphones compatible zijn, verwijzen wij je graag door naar de officiële website: https://mirrorlink.com/phones

  *MirrorLink® is geregistreerd handelsmerk van de Car Connectivity Consortium LLC.Apple.

 • Het Europese wegennet verandert continu*. Voor uitvoeringen met het SLDA-navigatiesysteem geldt dat eenmaal per jaar een kaartupdate verschijnt, tenminste zolang het betreffende navigatiesysteem in de units wordt geleverd. De meest recente kaartupdates zijn leverbaar via de officiële Suzuki-dealer. De consumentenadviesprijs voor deze update is € 299,- inclusief BTW.

  Kijk voor meer info op de pagina navigatie-updates.
  Hier vind je o.a.:
  - Alle navigatiesystemen en in welk Suzuki-model ze te vinden zijn.
  - Handige handleidingen: hoe installeer je het systeem?
  - Kaartupdates: hoe update* je het systeem?
  - Welk systeem/telefoon geschikt is om een koppeling te maken via Bluetooth

  * Suzuki doet er alles aan om de kaarten in het navigatiesysteem up-to-date te houden, maar het voortdurend veranderende wegennet kan ervoor zorgen dat deze niet 100% accuraat zijn.

In deze Suzuki Uitleg video vertellen we je alles over het instellen en bedienen van de radio van je multimediasysteem.

Bekijk de handige uitlegvideo hoe je je navigatiesysteem kunt instellen.

Bekijk de handige uitlegvideo hoe je via Bluetooth draadloos connectie kunt maken met je multimediasysteem.

Heb je nog meer vragen?

De Suzuki-dealer helpt je graag. Neem vrijblijvend contact op met een Suzuki-dealer bij jou in de buurt.

Laat je niet afleiden! Rij MONO

Door social media zijn vrienden, familie en collega’s altijd dichtbij. Soms iets te dichtbij. Zeker als je met een smartphone in de auto stapt. Elke keer als je een berichtje ontvangt, raak je even afgeleid van de weg. Gelukkig is er een simpele oplossing; je mobiel op stil zetten. Zo raak je niet afgeleid door telefoongeluiden. En kun je je beter concentreren op de weg. Dat is niet alleen veiliger voor jezelf, maar ook voor anderen.

Wat kun je doen?

 • Stel eenmalig je mobiel in op 'niet storen'.
 • Zet je telefoon uit en stop 'm weg.
 • Installeer/gebruik een car-kit in de auto zodat je handsfree kunt telefoneren.
 • Stoor anderen, waarvan je weet dat ze onderweg zijn, niet met berichten.
Mono.JPG