Vraag & antwoord: Algemeen

Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde algemene vragen over Suzuki auto's. Mocht het antwoord op jouw vraag er niet tussen staan kijk dan in één van de andere categorieën onderaan de pagina. Of vraag het je Suzuki-dealer!

 • Ben je op zoek naar het instructieboekje / handleiding van jouw auto?
  Je kunt een gedrukt exemplaar bestellen bij je Suzuki-dealer.
  Daarnaast kan je van recente modellen een digitale versie op deze pagina bekijken en downloaden.

 • Onder de motorkap van een Suzuki kom je eigenlijk nooit. De ANWB zegt niet voor niets: ‘Er mankeert nooit wat aan een Suzuki’. Maar sommige liefhebbers kunnen het natuurlijk toch niet laten. We leggen je graag uit welke technieken we inzetten en wat ze precies doen.

 • Alle banden krijgen een nieuw Europees bandenlabel. Dat moet meer duidelijkheid scheppen met betrekking tot zaken als brandstofverbruik, grip onder natte omstandigheden en geluid.

 • De prijslijsten inclusief specificaties, uitrustingsgevens en accessoires zijn digitaal te bekijken. Je kunt de prijslijst ook eenvoudig downloaden of delen met iemand anders.

 • Je vindt alle historische prijslijsten vanaf 2007 op de volgende pagina:

 • Je kunt technische en uitrustingsgegevens zoals maten, gewichten, trekgewicht van onze huidige en historische modellen terugvinden in de specificatie/prijslijsten.

 • Als je een mailtje met je wijzigingen stuurt naar crm@suzuki.nl verwerken wij jouw gegevens in onze database. Vermeld svp het kenteken van je Suzuki in je mail.

 • De MijnSuzuki-omgeving (www.mijnsuzuki.nl) zal binnenkort verdwijnen. Gebruikers van deze omgeving worden hierover per mail geïnformeerd. Alle gegevens uit deze omgeving zullen verwijderd worden.

  We kiezen ervoor om niet verder te investeren in de MijnSuzuki-omgeving. We brengen focus aan op de ontwikkeling van nieuwe initiatieven waarmee we je nog beter van dienst kunnen zijn.

  MijnSuzuki.nl is niet gekoppeld met de andere systemen van Suzuki, waardoor er doublure in gegevens kan voorkomen. In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming is dat niet wenselijk. Daarom verwijderen we op 1 augustus de MijnSuzuki-omgeving en de gegevens die daarin zijn opgeslagen. Onze andere systemen blijven intact, zodat we je als klant uiteraard kunnen blijven assisteren. Op deze pagina lees je meer over ons privacy-beleid.

  Wil je een adreswijziging doorgeven?

  Als je een mailtje met je wijzigingen stuurt naar crm@suzuki.nl verwerken wij jouw gegevens in onze database. Vermeld svp het kenteken van je Suzuki in je mail.

 • Heb je een gloednieuwe Suzuki of juist een oude, vertrouwde occasion? Voor elke Suzuki is er een geschikte verzekering. Kies dus zelf de dekking die het beste bij jouw Suzuki past en sluit je verzekering snel en eenvoudig online af. De scherpe Suzuki autoverzekering premie sluit natuurlijk goed aan bij de verzekering die je kiest. Je Suzuki-dealer adviseert je graag over de mogelijkheden.

 • Veiligheid van al onze modellen heeft onze absolute prioriteit. Daarin doen we geen concessies, ongeacht de leeftijd van de auto. Wanneer we constateren dat een onderdeel niet voldoet aan onze strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen, ondernemen we actie.

  Indien jouw Suzuki betrokken is bij een terugroepactie dan ontvang je van ons een uitnodiging om een afspraak te maken voor de controle of aanpassing. Je hoeft daar niets voor te doen!

 • Suzuki Connect is het connected voertuigplatform van Suzuki. Deze connectiviteitsdienst is vooralsnog alleen beschikbaar op de nieuwste generatie Suzuki S-Cross voor alle uitrustingsniveaus. Met deze nieuwe slimme connectiviteitsdienst kun je via de Suzuki Connect app op jouw smartphone tal van functies van de auto checken en bedienen.

Bekijk ook de meest gestelde vragen over: