Suzuki
S-Cross

De veelzijdige SUV met een luxe uitstraling. Nu ook als Full Hybrid. En profiteer nu van € 2.000,- zomervoordeel.
Suzuki <br/> *#S-Cross*#
Vanaf
€ 30.995,-
Vanaf
€ 459,- P/M

De nieuwe S-Cross is een SUV met een stoer design. De crossover is voorzien van slimme veiligheidssystemen en nu ook leverbaar met de nieuwe en efficiënte Full Hybrid aandrijving. Het luxe en complete interieur is ruim genoeg voor lange trips en avontuurlijke activiteiten met het hele gezin.

Vraag de brochure aan

Wil je meer van de S-Cross zien? Selecteer een dealer en vraag een brochure aan.

Actie

Boek een proefrit

Ervaar de prettige rijeigenschappen zelf. Selecteer een dealer en boek een proefrit.

S-Cross prijslijst inclusief uitrustingen, specificaties en accessoires

Testverslag

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. En dat is bewezen want Suzuki is in 2022 zelfs uitgeroepen tot meest betrouwbare automerk door de Consumentenbond. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan niet 3 maar 6 jaar garantie (tot een maximum van 150.000 kilometer) op alle modellen, uitvoeringen en kleuren.

Zowel particulier als zakelijk kan je je S-Cross leasen, lenen of kopen

Lees onze Blogs

*Private (Flex)Lease

Suzuki Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Suzuki Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht. • meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • Onder voorbehoud van acceptatie • Wijzigingen en typefouten voorbehouden • particulier@suzukifs.nl