Suzuki
S-Cross

De veelzijdige SUV met een luxe uitstraling. Nu ook als Full Hybrid.
Suzuki <br/> *#S-Cross*#
Vanaf
€ 28.835,-
Vanaf
€ 399,- P/M

De nieuwe S-Cross is een SUV met een stoer design. De crossover is voorzien van slimme veiligheidssystemen en nu ook leverbaar met de nieuwe en efficiënte Full Hybrid aandrijving. Het luxe en complete interieur is ruim genoeg voor lange trips en avontuurlijke activiteiten met het hele gezin.

Vraag de brochure aan

Wil je meer van de S-Cross zien? Selecteer een dealer en vraag een brochure aan.

Let op! Tijdelijk niet-vaste prijzen

We bieden tijdelijk onze auto’s aan tegen niet-vaste prijzen. Vanwege de huidige marktomstandigheden is het mogelijk dat de prijs van de auto wordt verhoogd na het sluiten van de koopovereenkomst. In dat geval neemt de dealer zo spoedig mogelijk contact met je op. Vanaf dat moment heb je de mogelijkheid binnen tien dagen de bestelling kosteloos te annuleren.

Boek een proefrit

Ervaar de prettige rijeigenschappen zelf. Een proefrit aan huis is in overleg met de dealer ook mogelijk. Selecteer een dealer en boek een proefrit.

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. En dat is bewezen want in verschillende betrouwbaarheidsonderzoeken staan we steevast bovenaan. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan niet 3 maar 6 jaar garantie (tot een maximum van 150.000 kilometer) op alle modellen.

Zowel particulier als zakelijk kan je je S-Cross leasen, lenen of kopen

* Suzuki Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Suzuki Private Lease, 60 mnd, 10.000 km/jaar