Onderhoud

Zelfs een Suzuki heeft zo af en toe onderhoud nodig om goed in vorm te blijven. Er is altijd een Suzuki expert in de buurt die voor je klaarstaat. Want met meer dan 120 dealers in heel Nederland kun je altijd rekenen op snelle betrouwbare service en duidelijke afspraken. Bekijk al onze onderhoudsmogelijkheden.

Onderhoud? Wij staan voor je klaar!

Misschien staat je Suzuki in deze roerige tijden wat vaker stil dan normaal. Toch blijft het onderhouden van jouw auto belangrijk. Daarvoor ben je natuurlijk van harte welkom bij je Suzuki dealer. De werkplaats is open, maar we willen je vragen vooraf eerst even contact op te nemen. Ook wij volgen de richtlijnen van het RIVM nauwgezet op, maar zijn je graag van dienst! Bel even en vraag naar de mogelijkheden. 

VOS_icoon 1.jpg

De Suzuki onderhouds-beurt

Met een Suzuki onderhoudsbeurt blijft je Suzuki in goede conditie. Duidelijke prijzen vooraf en natuurlijk met garantie.

MEER INFO SUZUKI ONDERHOUDSBEURT

Onderhoud 5.jpg

APK

Ook voor een APK kun je natuurlijk bij je Suzuki-dealer terecht. Met de Suzuki Service Card Extra is de APK zelfs gratis!

MEER INFO APK

Onderhoud 3.jpg

Direct Service (reparaties zonder afspraak)

Zonder afspraak meteen terecht voor kleine reparaties en inspectie? Bij Suzuki kan het met Direct Service. Binnen 45 min. klaar.

MEER INFO DIRECT SERVICE

Onderhoud 4.jpg

Onderhoud op Maat

Is je Suzuki 5 jaar of ouder? En rijd je minder dan 7.500 km per jaar? Dan is Onderhoud op Maat voor jou voordelig. 

MEER INFO ONDERHOUD OP MAAT

Onderhoud 6.JPG

Aircoservice

Onderhoud voor je airconditioning. Voor een goed werkende en frisse airco.

MEER INFO AIRCOSERVICE

Onderhoud 7.jpg

Vervangend vervoer (Suzuki Stand-by)

Staat je auto in de Suzuki-werkplaats? Dan staat er altijd een nieuwe, vervangende auto voor je klaar.

MEER INFO VERVANGEND VERVOER

Onderhoud 8.jpg

Onderhouds-check

Weten of je Suzuki goed onderhouden is? Laat de onderhoudscheck doen. Ook handig als aankoopkeuring.

MEER INFO ONDERHOUDSCHECK

Adviesprijzen onderhoud

Wil je vooraf een indicatie van wat het onderhoud aan jouw Suzuki kost? Je kunt je onderhoudskosten berekenen door je kenteken en kilometerstand in te voeren in onze werkplaatsplanner nadat je een dealer hebt geselecteerd. En daarna kan je gelijk eenvoudig online een afspraak inplannen.

Nog meer voordeel met de Suzuki Service Card Extra

Als je je Suzuki bij de Suzuki-dealer in onderhoud hebt, kan je de Suzuki Service Card Extra aanschaffen. Je kunt de Suzuki Service Card Extra aanschaffen voor maar € 29,- (bruto adviesprijs) en dan geniet je 12 maanden lang van voordeel dat kan oplopen tot wel € 170,-. Je krijgt bijvoorbeeld een gratis APK, een aircocheck en een Winter- en Zomercheck. Ook krijg je 10% korting op accessoires. En heb je een keer een lekke band? Dan wordt die gratis gerepareerd.

02_ServiceCardExtra_660x396.jpg