Vraag & antwoord: Aankoop

Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde aankoop vragen over Suzuki auto's. Mocht het antwoord op jouw vraag er niet tussen staan kijk dan in één van de andere categorieën onderaan de pagina. Of vraag het je Suzuki-dealer!

 • Je kunt de brochures en prijslijsten van onze Suzuki modellen eenvoudig online aanvragen.

 • Wanneer je, bijvoorbeeld via het menu een model bekijkt, scroll je helemaal naar beneden. Onderaan de pagina vind je de downloadbestanden zoals brochure en specificatie-prijslijst.
  In de specificatie-prijslijst vind je ook alle technische en uitrustingsgegevens van het model.

 • In de youtube-serie Suzuki Onderweg leggen we in een uitgebreide video alles uit over een specifiek Suzuki-model.

 • Als gevolg van het wereldwijde chiptekort lopen de levertijden op binnen diverse branches, zo ook binnen de autobranche. Hierdoor is de levertijd van jouw Suzuki momenteel langer dan normaal of kan hij veranderen. Informeer bij jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer naar de meest actuele levertijd.

 • We bieden tijdelijk onze auto’s aan tegen niet-vaste prijzen. Het is namelijk mogelijk dat de fabrikant genoodzaakt is prijzen te verhogen na het sluiten van de koop- of leaseovereenkomst als de productiekosten van de auto fors gestegen zijn ten opzichte van het moment dat je de auto bestelde. In dat geval neemt de dealer, of onze leasemaatschappij bij een private leaseovereenkomst, contact met je op. Vanaf dat moment heb je de mogelijkheid binnen tien dagen de bestelling kosteloos te annuleren.

 • Alle Suzuki's hebben een hybride-aandrijflijn om brandstof en emissie-uitstoot te beperken. Er zijn verschillende hybride-technieken toegepast in onze Suzuki-modellen; Smart Hybrid, Plug-in Hybrid of Full Hybrid. Lees meer over deze hybride-technieken en op welke modellen ze van toepassing zijn.

 • Bij private lease koop je geen auto, maar heb je eigenlijk een soort abonnement. Waarbij de auto wel op jouw naam staat. Je partner, familieleden of huisgenoten kunnen dus gewoon in jouw auto rijden, zolang ze maar een geldig rijbewijs en jouw toestemming hebben natuurlijk. Op basis van de looptijd en het aantal kilometers betaal je een vast bedrag per maand. Je kunt kiezen uit een looptijd van 24, 36, 48 en 60 maanden in combinatie met 10.000 t/m 35.000 kilometer per jaar.

 • Elke nieuwe Suzuki wordt met een handleiding/instructieboekje geleverd. Een nieuw instructieboekje kan je bij de Suzuki-dealer bestellen. We hebben helaas geen digitale instructieboekjes beschikbaar.

 • Koop je een nieuwe Suzuki en wil je weten welke accessoires er voor deze Suzuki beschikbaar zijn? Via samenstellen kan je per model en uitvoering zien welke accessoires er zijn.

  Voor elk model hebben wij ook een specificatie-prijslijst inclusief het assortiment accessoires.

  Rijd je momenteel Suzuki en wil je graag weten welke accessoires er voor jouw huidige Suzuki beschikbaar zijn? Dan ben je van harte welkom bij één van onze officiële Suzuki-dealers voor meer informatie.

 • Heb je interesse in een nieuwe of tweedehands auto? Wij adviseren je altijd een afspraak te maken voor een proefrit. Wij kunnen dan het voertuig gereed maken en uitgebreid de tijd voor jou nemen. Selecteer een dealer en boek eenvoudig online een proefrit voor welk model je maar wilt.

Bekijk ook de meest gestelde vragen over: