BLOG

Hybride auto private leasen

Een hybride auto leasen voor privégebruik is een van de vele mogelijkheden binnen private lease. Maar welke hybride auto is geschikt voor jou? We hebben een aantal goede suggesties voor je!

VERSCHILLENDE HYBRIDE PRIVATE LEASE

Bij Suzuki bieden we verschillende opties voor hybride private lease: Smart Hybrid (ook wel mild of half hybride genoemd), Full Hybrid (sterke hybride) en Plug-in (deels elektrisch met een stekker).

Suzuki Vitara: SUV Hybrid

Als je geïnteresseerd bent in hybride private lease, dan is bijna elke Suzuki een goede keuze. Een voorbeeld van een hybride auto voor private lease is de Suzuki Vitara. Het is een stoere en stijlvolle SUV die beschikbaar is als Smart Hybrid en Full Hybrid.

Smart Hybrid of Full Hybrid

De handgeschakelde Smart Hybrid-versie heeft een geïntegreerde startmotor die wordt aangedreven door een lithium-ion accu van 48V. Bij de Full Hybrid met automatische transmissie werkt een nog krachtigere elektromotor samen met de benzinemotor. Het resultaat is een laag benzineverbruik, een lage CO2-uitstoot en een soepele en krachtige acceleratie die het rijplezier verhoogt. Met deze Full Hybrid voor private lease kun je ook kleine afstanden volledig elektrisch rijden.

Suzuki S-Cross: ruime hybride auto

Voor hybride private lease kun je ook kiezen voor de Suzuki S-Cross, een SUV met een stoer en robuust design, vergelijkbaar met de Vitara. Achter het stoere uiterlijk vind je een flexibel interieur met vijf ruime zitplaatsen en een praktische bagageruimte van maximaal 1.230 liter. De S-Cross is ook beschikbaar als Smart Hybrid en Full Hybrid.

Suzuki Across: Plug in hybride private lease

Een voorbeeld van een plug-in hybride voor private lease is de Suzuki Across. Deze robuuste, ruime en sportieve SUV met een volledig opgeladen batterij kan maar liefst 75 kilometer volledig elektrisch rijden. Ideaal voor de meeste woon-werkverkeer afstanden. Red je dat niet helemaal? Dan neemt de benzinemotor het gewoon over.

Ruime stationwagon: Suzuki Swace

De Swace is een zeer ruime, comfortabele stationwagon met Full Hybrid-systeem. De geavanceerde hybride aandrijflijn maakt gebruik van een elektromotor, een verbrandingsmotor of beide tegelijk afhankelijk van de rijomstandigheden. Opladen is niet nodig, de Full Hybrid laadt net als de Smart Hybrid zichzelf op en je kunt zelfs korte afstanden volledig elektrisch rijden.

Hybride auto privé lease: Swift

Als je liever in een compact model rijdt, kun je bij Suzuki ook terecht voor hybride private lease. De Suzuki Swift bijvoorbeeld is uitgerust met de slimme Smart Hybrid-technologie, waarmee je brandstof bespaart en de CO2-uitstoot beperkt. De energie die vrijkomt tijdens het remmen wordt opgeslagen in een lithium-ion-accu. Deze opgeslagen energie wordt gebruikt voor bijvoorbeeld de airconditioning en ondersteunt het starten, rijden en accelereren van de motor.

Betrouwbaar

Zoals je kunt zien, ben je bij Suzuki aan het juiste adres als je een hybride auto wilt leasen voor privégebruik. Bovendien kun je zorgeloos rijden in een betrouwbare hybride auto van een automerk dat bekendstaat als een van de meest betrouwbare merken op de markt!