6 jaar garantie op al onze nieuwe modellen

Ignis

Ignis

vanaf € 20.995,- of

vanaf € 279,- p/m*

Swift

Swift

vanaf € 20.995,- of

vanaf € 299,- p/m*

Vitara

Vitara

vanaf € 27.995,- of

vanaf € 369,- p/m*

S-Cross

S-Cross

vanaf € 30.195,- of

vanaf € 419,- p/m*

Swace

Swace

vanaf € 35.795,- of

vanaf € 544,- p/m*

Jimny

Jimny

vanaf € 39.733,-

Across

Across

vanaf € 58.695,- of

vanaf € 885,- p/m*

De vermelde prijzen zijn natuurlijk al inclusief BTW en afleverkosten (kosten rijklaar maken, legeskosten en recyclingbijdrage). De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het geleverde voertuig. Getoonde uitvoeringen kunnen anders geprijsd zijn dan de vermelde prijs. Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Let op! Tijdelijk niet-vaste prijzen

We bieden tijdelijk onze auto’s aan tegen niet-vaste prijzen. Vanwege de huidige marktomstandigheden is het mogelijk dat de prijs van de auto wordt verhoogd na het sluiten van de leaseovereenkomst. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar zo snel mogelijk van op de hoogte gesteld. Vanaf dat moment heb je de mogelijkheid binnen tien dagen de bestelling kosteloos te annuleren.

* Suzuki Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Suzuki Private Lease, 72 maanden en 5.000 km per jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland, BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht. • meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • Het leasetarief is een niet-vast tarief en kan voor aflevering verhoogd worden, als de aanschafprijs van de auto wijzigt • Toetsing en registratie BKR • Onder voorbehoud van acceptatie • Wijzigingen en typefouten voorbehouden • particulier@suzukifs.nl