Nieuws

Beekse Bergen actie
Actie
Geldig van t/m

Beekse Bergen actie

Bij Suzuki nemen we het welzijn en voortbestaan van de natuur serieus. We hebben vooral een speciale band met wildlife. Daarom ondersteunen we met de Stichting Suzuki Rhino Club diverse projecten die de leefomgeving van de bedreigde zwarte neushoorn beschermen. We werken daarbij ook samen met Safaripark Beekse Bergen. Sluit je aan bij onze missie om de zwarte neushoorn te beschermen. Word nu donateur van de Suzuki Rhino Club en maak kans op een volledig verzorgde dag in Safaripark Beekse Bergen!

Service en garantie

De betrouwbare service en onderhoud vind je al jaren bij de Suzuki-dealer. Op alle nieuwe Suzuki buitenboordmotoren wordt standaard maar liefst 6 jaar garantie verleend. Daarnaast is elke Suzuki buitenboordmotor voorzien van een uniek serienummer en een eigen garantiekaart.

financial-services-suzuki_2_hoogte_181.png

Financieringen

Ben je op zoek naar een financiering voor je Suzuki rubberboot en/of buitenboordmotor? Suzuki Financial Services bied je de mogelijkheid om een deel van je boot en Suzuki motor combinatie te verdelen over 36 maanden. Wij helpen je graag de beste financiële keuze te maken.

Over Suzuki

Suzuki produceert moderne rubberboten en krachtige buitenboordmotoren waarbij slimme, veilige en doordachte innovaties gebruikt worden. Onze rubberboten en buitenboordmotoren vormen samen een gouden combinatie, die garant staat voor veel snelheid en vaarplezier. Suzuki is niet voor niets al 15 jaar het best verkochte marine merk.

  • Eerlijk en betaalbaar in aanschaf en gebruik

  • Er zit altijd een dealer in de buurt

  • Slimme, doordachte en veilige innovaties

SUZUKI CLEAN OCEAN PROJECT

Centraal bij het Clean Ocean project staat de aanpak van het verminderen van plastic afval in het water en zo een bijdrage te leveren aan een beter marine milieu door:

  • de ontwikkeling van het Micro Plastic Collecting Device op buitenboordmotoren
  • projecten om de kustlijn en andere maritieme gebieden op te ruimen
  • plastic verpakkingsmateriaal te verminderen.