*VERVANGEND VERVOER* (SUZUKI STAND-BY)

VERVANGEND VERVOER (SUZUKI STAND-BY)

Altijd een vervangende auto bij reparatie of onderhoud.

VERVANGEND VERVOER BIJ SUZUKI

Staat je Suzuki in de werkplaats voor onderhoud of reparatie? Dan staat er altijd een vervangende auto voor je klaar: de Suzuki Stand-by. Een auto niet ouder dan twaalf maanden die je kunt gebruiken totdat je eigen auto klaar is. Soms kun je de Stand-by gratis meenemen, soms betaal je een voordelig tarief.

Gratis Suzuki Stand-by

De Suzuki Stand-by is gratis als er binnen de garantietermijn iets met je Suzuki aan de hand is en de reparatie onder de fabrieksgarantiedekking valt. Op vertoon van een geldige Suzuki Mobiliteitspas krijgt je de Suzuki Stand-by gratis mee met volle tank. We vragen je alleen om hem met volle tank weer terug te brengen als je auto klaar is. En fijn om te weten: ook reparaties zijn in dit geval gratis.

Verzekerd

De Suzuki Stand-by is WA/CASCO-verzekerd (allrisk). Rijd je onverhoopt schade? Dan betaal je een eigen risico van € 150,- per schadegeval. En voor de duidelijkheid: je mag de auto natuurlijk niet verhuren, gebruiken voor het vervoer van zaken of personen tegen betaling of gebruiken om er wedstrijden mee te rijden.

"Dankzij het vervangend vervoer kon ik gewoon naar mijn werk rijden, super fijn!"

B. de Jong - Klanttevredenheidsonderzoek Suzuki

Suzuki Stand-by tegen voordelig tarief

Valt je reparatie buiten de fabrieksgarantiedekking of breng je je Suzuki weg voor periodiek onderhoud? Ook dan ben je misschien blij met een Suzuki Stand-by. Je betaalt dan een zeer gunstig tarief (inclusief btw, exclusief brandstof).

Model Per dag (100 km vrij) Extra kilometers, per km
Celerio € 23,95 € 0,10
Ignis € 29,50 € 0,10
Swift € 29,50 € 0,10
Vitara € 40,75 € 0,12
S-Cross € 40,75 € 0,12

Maak een werkplaatsafspraak

Zoek een dealer bij jou in de buurt en kom langs voor een werkplaatsafspraak.