Vraag & antwoord: Algemeen

Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde algemene vragen over Suzuki auto's. Mocht het antwoord op jouw vraag er niet tussen staan kijk dan in één van de andere categorieën onderaan de pagina. Of vraag het je Suzuki-dealer!

 • Onder de motorkap van een Suzuki kom je eigenlijk nooit. De ANWB zegt niet voor niets: ‘Er mankeert nooit wat aan een Suzuki’. Maar sommige liefhebbers kunnen het natuurlijk toch niet laten. We leggen je graag uit welke technieken we inzetten en wat ze precies doen.

 • Ben je op zoek naar het instructieboekje / handleiding van jouw auto?
  Je kunt deze bestellen bij je Suzuki-dealer.
  We hebben heleaas geen digitale instructieboekjes beschikbaar.

 • Alle banden krijgen een nieuw Europees bandenlabel. Dat moet meer duidelijkheid scheppen met betrekking tot zaken als brandstofverbruik, grip onder natte omstandigheden en geluid.

 • Je vind alle historische prijslijsten vanaf 2007 op de volgende pagina:

 • Je kunt technische en uitrustingsgegevens zoals maten, gewichten, trekgewicht van onze huidige en historische modellen terugvinden in de specificatie/prijslijsten.

 • Als je een mailtje met je wijzigingen stuurt naar crm@suzuki.nl verwerken wij jouw gegevens in onze database. Vermeld svp het kenteken van je Suzuki in je mail.

 • Heb je een gloednieuwe Suzuki of juist een oude, vertrouwde occasion? Voor elke Suzuki is er een geschikte verzekering. Kies dus zelf de dekking die het beste bij jouw Suzuki past en sluit je verzekering snel en eenvoudig online af. De scherpe Suzuki autoverzekering premie sluit natuurlijk goed aan bij de verzekering die je kiest. Je Suzuki-dealer adviseert je graag over de mogelijkheden.

 • Suzuki Glasscoat is een keiharde lakbescherming voor je auto. De coating beschermt je auto tegen invloeden van buitenaf, zoals insectenresten, schoonmaakmiddel en vogelpoep. Je krijgt er maar liefst 5 jaar garantie op. De Glasscoat wordt professioneel door de Suzuki-dealer aangebracht.
  Alle nieuwe Suzuki’s zijn leverbaar met Suzuki Glasscoat. Ook als je Suzuki niet ouder is dan 5 jaar kun je Suzuki Glasscoat op je auto laten aanbrengen.

Bekijk ook de meest gestelde vragen over: