Over #*Suzuki*#

Over Suzuki

Ontdek waar Suzuki goed in is

Alles over Suzuki Auto's

Suzuki produceert auto’s waarbij slimme, doordachte innovaties gebruikt worden. Daar zijn we trots op. Zeker als de Consumentenbond diverse modellen uitroept als ‘meest betrouwbare auto in zijn klasse’. We hebben een dicht netwerk van dealers, dus er zit altijd een Suzuki-dealer bij jou in de buurt. En je weet zeker dat je een auto koopt die eerlijk en betaalbaar is in aanschaf en gebruik.

Eens een Suzuki, altijd een Suzuki. Dat kan ook niet anders als je alle 7 Garanties van Suzuki hoort. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Suzuki heeft het
  • Er zit altijd een dealer in de buurt

  • Slimme, doordachte en veilige innovaties

  • Eerlijk en betaalbaar in aanschaf en gebruik

  • Serious about fun

Meer over Suzuki

Lees het allerlaatste nieuws en profiteer van voordeelacties op de Nieuwspagina. Of laat je informeren over de innovatieve technieken. Bekijk ervaringen van trotse Suzuki-rijders die hun foto delen, ontdek alles over de Suzuki Rhino Club, of andere Suzuki clubs en check of we vacatures hebben.

Suzuki Wereldmerk 

Naast de wereldwijde productie van 2,8 miljoen auto's produceert Suzuki ook 2 miljoen motorfietsen en 100.000 buitenboordmotoren per jaar.
Neem ook eens een kijkje in de wereld van Suzuki motorfietsen en Suzuki buitenboordmotoren!
Of bekijk Suzuki verhalen en nieuws van over de hele wereld in de Global Suzuki Family site.

Suzuki 100 jaar

Honderd jaar geleden, op 15 maart 1920, besloot Michio Suzuki zijn bedrijf officieel in te schrijven. Het was het begin van Suzuki Loom Manufacturing Company, een bedrijf dat zeer geavanceerde weefgetouwen produceerde. In 1952 wordt de eerste Suzuki motorfiets ontwikkeld: de 36cc Power Free. In 1954 verandert de naam van Suzuki Loom Manufacturing Company naar Suzuki Motor Co., Ltd. Een jaar later, in 1955, verschijnt de eerste auto: de Suzulight! Met de introductie van de D55, een 5,5 pk sterke buitenboordmotor, in 1965 was Suzuki vertegenwoordigd in drie verschillende productgroepen.

100 jaar logo Suzuki