Ruime en comfortabele Full Hybrid wagon

Swace

Swace
Vanaf
€ 31.800,-
Vanaf
€ 429,- P/M

De nieuwe Suzuki Swace; een sportieve, zuinige en comfortabele stationwagon met Full Hybrid-systeem. Deze ruime wagon beschikt over een atletisch design met de focus op ultiem rijcomfort. De Swace is compleet uitgerust in premium kwaliteit en is zeer ruim.

Profiteer nu met de dealerdeal van voordeel oplopend tot wel € 3.000,-!

Vraag de brochure aan

Wil je meer van de Swace zien? Selecteer een dealer en vraag een brochure aan.

Boek een proefrit

Ervaar de prettige rijeigenschappen zelf. Een proefrit aan huis is in overleg met de dealer ook mogelijk. Selecteer een dealer en boek een proefrit.

DealerDeal

Kom nu naar de showroom voor de Swace dealerdeal waarbij je voordeel kan oplopen tot wel € 3.000,- per auto. Je kunt kiezen uit een extra laag Private Lease tarief of extra inruilvoordeel. Vraag naar de mogelijkheden bij jouw dealer.

En de Swace is uit voorraad leverbaar, dus je kunt er snel mee rijden!

Swace-actieblok-beige1.jpg

PRIVATE LEASE DEALERDEAL

Wil je zorgeloos rijden met Private Lease? Het private lease tarief voor de Swace is nu met de dealerdeal tijdelijk verlaagd van € 459, voor slechts € 429,- per maand*. Wees er snel bij, want dit tarief is slechts beperkt geldig!

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. En dat is bewezen want in verschillende betrouwbaarheidsonderzoeken staan we steevast bovenaan. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan niet 3 maar 6 jaar garantie (tot een maximum van 150.000 kilometer) op alle modellen.

Zowel particulier als zakelijk kan je je Swace leasen, lenen of kopen

* Suzuki Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Suzuki Private Lease, 60 mnd, 10.000 km/jaar - De Private Lease prijs is een actieprijs en is geldig zolang de voorraad strekt, op=op.