Suzuki
Jimny

Stoere en avontuurlijke alleskunner
Suzuki <br/> *#Jimny*#

DE JIMNY PROFESSIONAL

De Jimny Professional is een tweezitter gericht op zakelijk gebruik. Ongekend sterk in het terrein, compact en veelzijdig in de stad en nu nog beter geschikt voor bedrijfsmatige inzet.

- Tweezitter, gericht op zakelijk gebruik
- Net zo capabel in het terrein, nu met grotere laadruimte en bagagerek
- Vanaf prijs ex BTW is € 34.999,-.

Boek een proefrit

Ervaar de prettige rijeigenschappen zelf. Een proefrit aan huis is in overleg met de dealer ook mogelijk. Selecteer een dealer en boek een proefrit.

Let op! Tijdelijk niet-vaste prijzen

We bieden tijdelijk onze auto’s aan tegen niet-vaste prijzen. Vanwege de huidige marktomstandigheden is het mogelijk dat de prijs van de auto wordt verhoogd na het sluiten van de koopovereenkomst. In dat geval neemt de dealer zo spoedig mogelijk contact met je op. Vanaf dat moment heb je de mogelijkheid binnen tien dagen de bestelling kosteloos te annuleren.

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. En dat is bewezen want Suzuki is in 2022 zelfs uitgeroepen tot meest betrouwbare automerk door de Consumentenbond. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan niet 3 maar 6 jaar garantie (tot een maximum van 150.000 kilometer) op alle modellen, uitvoeringen en kleuren.