€ 1.500,- EXTRA INRUILVOORDEEL
6 jaar garantie op elke Suzuki

€ 1.500,- EXTRA INRUILVOORDEEL

Op een nieuwe Vitara krijg je nu bij de Suzuki-dealer een extra inruilvoordeel van € 1.500,-. Proefrit en levering aan huis mogelijk.

actiepagina actieblokken vitara orange front.png

€ 1.500,- EXTRA INRUILVOORDEEL

Wil je jouw auto inruilen bij de aanschaf van een nieuwe Suzuki Vitara? Dan is dit het juiste moment.

Want bovenop een hele goede inruilprijs krijg je nu bij de Suzuki-dealer nog eens € 1.500,- extra inruilvoordeel op de voorraadmodellen van de Vitara.Het inruilvoordeel geldt alleen voor de Vitara voorraadmodellen, informeer bij je dealer naar de beschikbaarheid. Actie is geldig voor een verkoopcontract voor een nieuwe Vitara welke is afgesloten tussen 1 februari 2021 en 30 juni 2021, waarbij de registratie uiterlijk 15 juli 2021 dient plaats te vinden.

Suzuki Vitara

De Suzuki Vitara is een stoere en stijlvolle allroader. Met een modern en herkenbaar SUV-design. Super betrouwbaar, veilig, zuinig en vol geavanceerde techniek. Onlangs is de Vitara door de ANWB uitgeroepen tot meest waardevaste auto.

  • Slimme en efficiënte Smart Hybrid aandrijflijn

  • 1.4 Boosterjet-turbo motor met 1.500 kilogram trekgewicht

  • Leverbaar met handgeschakelde zesversnellingsbak of zestraps automaat (vraag je dealer naar beschikbaarheid)

  • Standaard zeer rijk uitgerust met o.a. Adaptive Cruise Control, Climate Control, DAB+, regensensor en LED-koplampen.

actiepagina actieblokken vitara white side.png
actiepagina actieblok VITARA BLACK FRONT.png

Private leasen vanaf € 359,- per maand*

Dit is hét moment om de Vitara te private leasen. Nu tijdelijk van € 365,- voor € 359,- per maand. Met private lease sta je nooit voor financiële verrassingen. Het lease contract is namelijk gewoon opzegbaar.


* o.b.v. Suzuki Private Lease, 60 mnd, 10.000 km/jaar • Dit actieaanbod geldt zolang de voorraad strekt en tot uiterlijk 30 juni 2021

Ervaar de Vitara zelf!

Onze showroom is geopend

Wil je de Vitara in het echt bekijken en een proefrit maken? Maak een afspraak, dan nemen we uitgebreid de tijd om je alles uit te leggen.

Een proefrit op je oprit

Kom je liever niet naar de showroom? In overleg met de dealer kan ook een proefrit aan huis verzorgd worden. De dealer rijdt gewoon naar je toe. Stap vanaf je bank in de Vitara en ook al je vragen worden persoonlijk beantwoord.

Suzuki thuisbezorgd

Wanneer je een nieuwe auto hebt gekocht wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk in rijden. Daarom leveren wij je nieuwe auto indien gewenst ook bij jou thuis af.

Selecteer een dealer en boek direct online je proefrit.

actiepagina actieblokken vitara red back.png

NU ZES JAAR GARANTIE

Al jarenlang wordt Suzuki verkozen tot het meest betrouwbare automerk in Nederland. Bewezen betrouwbaarheid. En daarom krijg je nu op elke nieuwe Suzuki zes jaar garantie. Dat is dus tot in 2027.

Heb je je oog laten vallen op een nieuwe Vitara? Maar vraag je je af hoe je die het beste kunt betalen? Met de Suzuki financieringsactie doe je dat zonder financiële verrassingen. Je leent een vast bedrag tegen een aantrekkelijke rente. En je bepaalt zelf hoeveel je elke maand afbetaalt óf hoelang je looptijd is.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het je dealer.