BLOG

Kan ik een motor in termijnen betalen?

BP geld lenen kost geld.jpg

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe Suzuki voor persoonlijk plezier of voor zakelijke doeleinden, onze financieringsopties bieden de ideale oplossing. Er zijn meerdere wegen om een Suzuki te rijden en wij helpen je graag bij het vinden van de weg die het beste bij jou past.

Suzuki_dealer_klant_verkoopgesprek
Suzuki_V-Strom_DL1050RR_RJM3_action_70.jpg

Een motorfiets financieren voor privé

Met onze privé financiering “Suzuki Betaalplan” kun je jouw droommotor rijden zonder dat je (een deel van) je spaargeld hoeft in te zetten. Dat kan door je motor privé te financieren. Je weet precies hoeveel je per maand betaalt en hoe lang je dit doet met Suzuki Betaalplan.

Je bepaalt zelf of samen met je Suzuki-dealer het benodigde bedrag voor jouw aankoop. Je ruilt mogelijk een motorfiets in of hebt een bedrag te besteden, dat je als aanbetaling doet bij de aankoop van jouw Suzuki. Daarna kies je de looptijd van de lening. Als de aanbetaling en looptijd bepaald zijn, zie je direct jouw maandbedrag. Heb je een keer een meevaller? Dan kan je (deels) boetevrij aflossen. Zo betaal je gespreid totdat de motor volledig van jou is.

Voordelen Suzuki Betaalplan:
  • Je betaalt een vast bedrag per maand

  • Boetevrij, zonder kosten aflossen

  • Jouw vertrouwde dealer als vast aanspreekpunt

Suzuki_gsx-s1000-23.jpg

Zakelijk een motorfiets rijden

Ondernemers of werknemers kunnen ook zakelijk een motorfiets rijden. Behalve het feit dat je met een motor makkelijk langs files kunt rijden, zijn er ook diverse financiële voordelen.

Met Suzuki Financial Services kun je een Suzuki motorfiets zakelijk financieren. We noemen dit Financial Lease. Bij Suzuki Financial Lease ben jij direct economisch eigenaar van de motor en kun je je nieuwe Suzuki-motor op de bedrijfsbalans plaatsen. De maandlasten worden op jouw bedrijfssituatie toegespitst; je kiest zelf de looptijd die het best bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de motor past Je kunt voor deze financiële oplossing ook bij de Suzuki-dealer terecht.

Waarom kiezen om een motorfiets te financieren?
  • Keuzevrijheid: Breed assortiment motorfietsen voor zowel privé- als zakelijke rijders.

  • Geen liquiditeitsverlies: Spaargeld of eigen vermogen deels of niet aangetast.

  • Flexibele Voorwaarden: Aflossingsplannen op maat die passen bij jouw financiële situatie.

  • Transparantie: Geen verborgen kosten of verrassingen onderweg.