Suzuki *Pechhulp*

Suzuki Pechhulp

24/7 hulp bij pech of schade onderweg in heel Europa. Dus ook in je eigen woonplaats. Dat is Suzuki Mobiliteitsservice. Gratis na onderhoud door de officiële Suzuki-dealer.

Suzuki_GSX-S1000GT_M2_Action_159.jpg

Gratis Suzuki Pechhulp bij een nieuwe Suzuki

Suzuki motorfietsen onderscheiden zich door hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Om dit nog eens extra te onderstrepen, profiteer je nu bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte Suzuki motorfiets gratis een jaar lang van Suzuki Mobiliteitsservice; de pechhulp van Suzuki!

Nu pechhulp nodig?

Bel voor Suzuki Motoren Pechhulp:
+31 (0)592 390 884
Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor hulp.

Pech met een Suzuki Auto? Zie Suzuki Auto Pechhulp voor meer informatie.
Suzuki Motoren Mobiliteitsservice
De voordelen op een rij:
 • Gratis pechhulp in heel Nederland (incl. woonplaats) en Europa t.w.v. € 120,-.

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week Pechhulp

 • Gespecialiseerde monteurs voeren de reparatie uit.

 • Jaarlijkse verlenging na het uitvoeren van een onderhoudsbeurt.

 • De Pechhulp is kentekengebonden. Als iemand anders op jouw motor rijdt, blijft je motor dus gedekt.

 • Of je nu met een lege accu staat, een lekke band hebt of verkeerde brandstof hebt getankt, je wordt altijd (thuis of onderweg) geholpen. 

 • Jaarlijks te verlengen na onderhoud uitgevoerd door jouw Suzuki dealer.

 • Lukt reparatie ter plekke niet, dan wordt je motor naar jouw Suzuki dealer gebracht voor reparatie.

Voorwaarden Suzuki Mobiliteitsservice:

Meer informatie over de Suzuki Pechhulp

 • Als je een Suzuki motorfiets aanschaft, is het natuurlijk heel verleidelijk om daarmee op reis naar het buitenland te gaan. De Suzuki Mobiliteitsservice, de pechhulp van Suzuki, garandeert hulp bij pech of schade onderweg in Europa en thuis: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Indien mogelijk wordt je motorfiets ter plekke gerepareerd. Lukt dat niet, dan wordt je motorfiets getransporteerd naar de dichtstbijzijnde officiële Suzuki dealer of naar de Suzuki dealer van je eigen keuze. Als reparatie binnen 24 uur niet mogelijk is (in het buitenland binnen 48 uur), dan stelt de Suzuki Pechhulp je vervangend vervoer ter beschikking, betaalt een hotelovernachting of vergoedt de kosten voor het openbaar vervoer.

 • Op de Suzuki Mobiliteitskaart, die je bij aanschaf van je nieuwe Suzuki en na uitvoering van een onderhoudsbeurt via jouw Suzuki-dealer per mail ontvangt, staat het telefoonnummer voor hulpaanvraag binnen Europa vermeld: +31 (0)592 390 884.

 • Als je jouw motorfiets laat onderhouden door de officiële Nederlandse Suzuki dealer, kan je tot en met het 10e jaar na de eerste tenaamstelling van de motorfiets blijven profiteren van de Suzuki Pechhulp. Jouw dealer verlengt de Pechhulp na uitvoering van de onderhoudsbeurt steeds weer met 1 jaar om je mobiliteit te kunnen garanderen. Je ontvangt via je Suzuki dealer een nieuwe Suzuki Mobiliteitskaart via de mail, waardoor je weer een jaar recht hebt op de pechhulp.

 • We zijn bij Suzuki streng op onze kwaliteitsnorm. Suzuki staat al jaren bekend als een van de betrouwbaarste merken op de markt en dat willen we graag zo houden. Daarom vinden we het ook zo belangrijk dat er altijd originele onderdelen gebruikt worden bij een vervanging.

  Originele onderdelen passen precies en hebben de juiste kwaliteit voor je Suzuki. Alleen met de originele onderdelen kunnen we de betrouwbaarheid van jouw motorfiets waarborgen.

 • Onze reputatie op het gebied van betrouwbaarheid koesteren wij. Onze producten moeten garant staan voor onbezorgd rijplezier. En 100% vertrouwen krijg je met de 6 jaar garantie op onze motoren.

  Bij de Suzuki-dealer kun je rekenen op snelle, betrouwbare service en duidelijke afspraken. Onze getrainde experts weten precies wat jouw Suzuki nodig heeft. Als je jouw motorfiets door de officiële Suzuki-dealer laat onderhouden blijft je garantie gewaarborgd en kun je zelfs tot en met het 10e jaar blijven profiteren van de Suzuki Pechhulp.

  Voor nieuwe Suzuki motorfietsen die vanaf 1 januari 2023 via Suzuki Nederland door een officiële Nederlandse Suzuki-dealer zijn geleverd, geldt bovenop de 3 jaar fabrieksgarantie een aanvullende garantie van 3 jaar (in totaal 6 jaar) tot een maximum kilometerstand van 100.000 km. Wanneer er binnen 6 jaar materiaal- en/of constructiefouten ontstaan, dan zorgen wij voor reparatie of vervanging met originele onderdelen. Tijdens de gehele garantieperiode dien je het onderhoud voor jouw motorfiets volgens fabrieksvoorwaarden te laten uitvoeren. Het wordt ten zeerste aanbevolen het onderhoud bij een officiële Nederlandse Suzuki-dealer uit te voeren, bij voorkeur door de dealer die jouw motorfiets geleverd heeft. Zij kunnen dit registreren in het Onderhouds- en garantieboekje. Zorg dat je deze te allen tijde bewaart bij de motorfiets.

  Hiermee biedt Suzuki jou nog meer service en zekerheid, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw Suzuki motorfiets.