Service: *Garantie & Onderhoud*

Service: Garantie & Onderhoud

6 jaar garantie motor grijs + zin kleiner

BEWEZEN BETROUWBAARHEID:
6 JAAR GARANTIE

Onze reputatie op het gebied van betrouwbaarheid koesteren wij. Als het over motoren gaat, zijn wij zeer serieus. Onze producten moeten garant staan voor onbezorgd rijplezier. En 100% vertrouwen krijg je met de 6 jaar garantie op onze motoren. Wanneer er binnen 6 jaar materiaal- en/of constructiefouten ontstaan, dan zorgen wij voor reparatie of vervanging met originele onderdelen. En dat kost je niets extra, ook niet je eigen risico.

6 jaar garantie inclusief 6 jaar pechhulp
Bij de Suzuki-dealer kun je rekenen op snelle, betrouwbare service en duidelijke afspraken. Onze getrainde experts weten precies wat jouw Suzuki nodig heeft. Als je jouw motorfiets door de officiële Suzuki-dealer laat onderhouden blijft je garantie gewaarborgd én kun je zelfs tot en met het 10e jaar blijven profiteren van de Suzuki Mobiliteitsservice, de Pechhulp van Suzuki.

Suzuki_motoren_onderhoud_2

Onderhoud bij de Suzuki-dealer

De brede range Suzuki motoren producten zijn verkrijgbaar bij de officiële Suzuki Motoren dealers. Zij zijn tevens de aangewezen plek voor onderhoud en garantie voor jouw Suzuki. Wij adviseren je alle onderhoudswerkzaamheden, reparaties en garantiewerkzaamheden uit te laten voeren door de Suzuki-dealer. Bij voorkeur door de Suzuki-dealer bij wie je jouw motor hebt gekocht, want hij kent jouw motor en haar historie en kan je de best mogelijke service verlenen.

De officiële motoren dealers zijn door Suzuki technisch opgeleid en worden elk jaar bijgeschoold om optimaal van alle technische vernieuwingen op de hoogte te blijven. Met deze bedrijven heeft Suzuki Nederland heldere afspraken over garantie en herstel indien het aangeschafte product niet aan de vereisten voldoet.

Pechhulp

Als je jouw motorfiets door de officiële Suzuki-dealer laat onderhouden kun je tot en met het 10e jaar blijven profiteren van de Suzuki Pechhulp. Dat is een gratis mobiliteitsservice ter waarde van € 120,-. Je krijgt garandeert hulp bij pech of schade onderweg in Europa en thuis: 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Hiermee biedt Suzuki jou nog meer service en zekerheid, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw Suzuki motorfiets. Zorgeloos rijden is tenslotte de basis voor plezierig rijden!

Originele onderdelen

We zijn bij Suzuki streng op onze kwaliteitsnorm. Suzuki staat al jaren bekend als een van de betrouwbaarste merken op de markt en dat willen we graag zo houden. Daarom vinden we het ook zo belangrijk dat er altijd originele onderdelen gebruikt worden bij een vervanging.

Originele onderdelen passen precies en hebben de juiste kwaliteit voor je Suzuki. Alleen met de originele onderdelen kunnen we de betrouwbaarheid van jouw motorfiets waarborgen. De garantieperiode op originele onderdelen en accessoires bedraagt 12 maanden.

Suzuki_Service_1_jaar_garantie_op_onderdelen.JPG

Bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen over service & garantie voor Suzuki motoren.

 • Geleverd voor 1 januari 2023

  Op Suzuki motorfietsen geleverd tot en met 31 december 2022 heb je recht op 3 jaar fabrieksgarantie.

  Geleverd na 1 januari 2023

  Voor nieuwe Suzuki motorfietsen die vanaf 1 januari 2023 via Suzuki Nederland door een officiële Nederlandse Suzuki-dealer zijn geleverd, geldt bovenop de 3 jaar fabrieksgarantie een aanvullende garantie van 3 jaar (in totaal 6 jaar) tot een maximum kilometerstand van 100.000 km. Zie hiervoor de algemene voorwaarden Suzuki Nederland Aanvullende Garantie.

  Bij je motorfiets wordt een onderhouds/garantieboekje geleverd dat, voorzien van een garantieregistratiekaart, dient als garantiebewijs. In dit boekje staan ook alle garantievoorwaarden aangegeven. Heb je geen garantiekaart? Neem dan contact op met je dealer.

 • Ja, tijdens de garantieperiode kan de garantie (mits voldaan aan de gestelde voorwaarden) op de nieuwe eigenaar worden overgedragen. Individuele garantieafspraken die je persoonlijk met de leverancier maakt vallen niet onder de verantwoording van Suzuki Motor Corporation óf Suzuki Nederland. Deze dien je met de leverancier af te handelen.

 • Garantiereparaties tijdens de aanvullende garantie mogen uitsluitend door een officiële Nederlandse Suzuki-dealer worden uitgevoerd. Raadpleeg je Onderhouds- en Garantieboekje en de garantievoorwaarden om na te gaan aan welke voorwaarden moet worden voldaan om aanspraak te kunnen maken op garantie.

 • De Suzuki Nederland Aanvullende Garantie is een specifieke toevoeging voor uitsluitend de Nederlandse markt. Eventuele gebreken die ontstaan terwijl je op reis bent in het buitenland dien je eerst te melden bij je dealer in Nederland die je adviseert wat te doen.

 • Nee, de Suzuki Nederland Aanvullende Garantie geldt alleen op motorfietsen die via Suzuki Nederland door een officiële Nederlandse Suzuki-dealer zijn geleverd.

 • Nee, in de eerste 3 jaar gelden de voorwaarden van de fabrieksgarantie zoals beschreven in het Onderhouds- en Garantieboekje. In de resterende periode gelden de voorwaarden van de Suzuki Nederland Aanvullende Garantie.

 • Ja, tijdens de gehele garantieperiode dien je het onderhoud voor jouw motorfiets volgens fabrieksvoorwaarden te laten uitvoeren. Het wordt ten zeerste aanbevolen het onderhoud bij een officiële Nederlandse Suzuki-dealer uit te voeren, bij voorkeur door de dealer die jouw motorfiets geleverd heeft. Zij kunnen dit registreren in het Onderhouds- en garantieboekje. Zorg dat je deze te allen tijde bewaart bij de motorfiets. Bijkomend voordeel als je jouw motorfiets door de officiële Suzuki-dealer laat onderhouden is dat je tot en met het 10e jaar blijft profiteren van de Suzuki Pechhulp. Dat is een gratis mobiliteitsservice ter waarde van € 120,-. Je krijgt garandeert hulp bij pech of schade onderweg in Europa en thuis: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • De garantieperiode op originele onderdelen en accessoires bedraagt 12 maanden.

  Niet originele Suzuki- onderdelen kunnen van invloed zijn op de fabrieksgarantie en de productaansprakelijkheid. De officiële Suzuki-dealers staan alleen garant voor originele Suzuki onderdelen en accessoires in verband met de bedrijfszekerheid en veiligheid van jouw motorfiets.

  Voor meer informatie kan je terecht bij jouw Suzuki dealer.

 • Garantie aanvragen kunnen enkel en alleen bij Suzuki Nederland ingediend worden door de officiële Suzuki dealer.