Vraag & Antwoord: Onderdelen en Accessoires

Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde onderdelen & accessoire vragen over Suzuki motoren. Mocht het antwoord op jouw vraag er niet tussen staan kijk dan in één van de andere categorieën onderaan de pagina. Of vraag het je Suzuki-dealer.

 • Voor meer informatie over originele onderdelen verwijzen we je graag naar één van de officiële Suzuki dealers. De Suzuki dealer kan aan de hand van de VIN-code (framenummer) bepalen welk onderdeel passend is voor jouw motorfiets. De dealer kan je informeren over de prijs, eventueel inclusief montage, en over de levertijd van het onderdeel. Tevens kan je Suzuki dealer de onderdelen voor jou bestellen.

 • Bekijk het overzicht aan accessoires per model. Je kunt sommige accessoires ook online bestellen via de webshop.
  Voor meer informatie over originele accessoires verwijzen we je graag naar één van de officiële Suzuki dealers. De dealer kan je informeren over de prijs, eventueel inclusief montage, en over de levertijd van het artikel.

 • Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de Suzuki webshop.

 • De officiële Suzuki dealer kan ook onderdelen voor je bestellen als je een buitenlandse Suzuki motorfiets heeft.

 • Onderdelen van oudere modellen blijven veelvuldig leverbaar. Doorgaans kan Suzuki onderdelen tot minstens 10 jaar na de stopzetting van de productie van een model leveren. Bij nog oudere modellen hangt de beschikbaarheid af van de verkoop van de onderdelen en van de populariteit van het model tijdens de productieperiode ervan. Het loont dus steeds de moeite om naar de beschikbaarheid te informeren!  Hiervoor kun je altijd bij je Suzuki dealer terecht.

 • Nieuwe motorfietsen worden geleverd met twee contactsleutels en een labeltje waarop de sleutelcode staat. Dit labeltje dient zorgvuldig bewaard te worden. Met de code op dit label kan namelijk een kopie van de sleutel worden gemaakt, zelfs wanneer beide originele sleutels verloren zijn. Het is ook mogelijk bij je Suzuki dealer een sleutel te laten bijmaken wanneer men nog één van de originele contactsleutels heeft. Indien men over niet een originele sleutel noch over de code beschikt, moeten de sloten worden vervangen.

  Voor motorfietsen die uitgerust zijn met het Suzuki immobilizer-systeem kan je alleen een sleutel bijbestellen indien je nog in het bezit bent van één sleutel, er wordt hierbij geen label meegeleverd. Bij verlies van alle sleutels dienen de sloten en de elektronische regelcomputer vervangen te worden.

  De sleutelnummers worden niet geregistreerd

Bekijk ook de meest gestelde vragen over: