*Suzuki* <br/> Serious <br/> About Fun

Suzuki
Serious
About Fun

Serious...

Onze reputatie op het gebied van betrouwbaarheid koesteren wij. Als het over motoren gaat zijn wij zeer serieus. Maar dat betekent niet dat wij niet begrijpen waar onze producten garant voor moeten staan: Het beleven van plezier door de berijder.

Suzuki_motoren-service_300x300
SAF motor

....about fun.

Hoe mensen plezier beleven met hun motor is voor iedereen anders. Sommigen durven buitenom, vlak hangend in een snelle bocht, in te halen op het circuit … vele anderen zetten graag het vizier open tijdens een dagje toeren.

Plezier, genieten, hoe je het noemen wil, het wordt door iedereen anders beleefd. Maar dat kan maar op één manier, met 100% vertrouwen.

Suzuki staat garant voor het beleven van plezier voor jou als gebruiker.

Om dat waar te maken staan drie elementen centraal:
Techniek, Karakter en De fun factor.

TECHNIEK

JAPANSE TECHNIEK

Onze technologie is innovatief, functioneel en betrouwbaar. De basis voor jou om te genieten van jouw Suzuki.

Suzuki_GSX-S1000GT_M2_Action_7-QT8.jpg

VEILIGE TECHNIEK

Wij gebruiken bewezen technologie om jouw motor extra veilig te maken. Zo voorkomt het Suzuki Traction Control System dat het achterwiel doorslipt. Het zorgt voor minder stress en vermoeidheid en geeft je het vertrouwen dat je alles onder controle hebt. Geavanceerde techniek in dienst voor jouw veilige gevoel.

BETROUWBARE TECHNIEK

Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Steevast eindigt een Suzuki in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Niet voor niets krijg je nu op jouw motor maar liefst 6 jaar garantie inclusief pechhulp.

Suzuki_V-Strom_DL1050_6_jaar_garantie
SV650AM1_action01

DUURZAME TECHNIEK

Dankzij slimme technieken gaat jouw motor altijd zo zuinig mogelijk om met brandstof. Zo zuinig dat het vele motorrijders verbaast, zoveel kracht en toch zo zuinig. Techniek die voldoet aan de strengste Europese emissie-eisen. Maar wat misschien wel het meest duurzaam is, is jouw motor zelf. Omdat hij heel lang meegaat, dat bespaart veel grondstof, heel veel.

SERVICE

Het beste voor jouw Suzuki, is service van Suzuki. Er zit altijd een Suzuki expert bij jou in de buurt. Onze gekwalificeerde monteurs kennen jouw motor als de beste. Je krijgt vooraf altijd een duidelijk overzicht van de kosten en er wordt standaard gebruik gemaakt van originele Suzuki onderdelen. Bij onderhoud door je Suzuki dealer krijg je garantie op reparaties en onderdelen én een jaar lang gratis pech-hulp.

KARAKTER

DESIGN MET KARAKTER

Een Suzuki ziet er altijd eigenzinnig en onderscheidend uit. Iconisch en sportief design zonder in te boeten op kwaliteit. Of je nu de woestijnracer look van de V-Strom of de legendarische Hayabusa neemt, ze springen altijd in het oog.

KARAKTER OP ELK TERREIN

Elke Suzuki heeft karaktereigenschappen die op verschillende soorten terrein tot hun recht komen. Van meester op mul terrein tot koning op het oneindige asfalt. Geniet ervan.

DE FUN FACTOR

DE FUN FACTOR

Onze hoge technische en design standaarden, waaraan een Suzuki moet voldoen, zijn voorwaardelijk aan één doel: Het beleven van plezier door de bestuurder.

FUN OM TE RIJDEN

Of het nu gaat om de V-Strom, de Burgman of de GSX-S1000GT, ze zijn stuk voor stuk leuk om te berijden. Door hun toonaangevende prestaties en motorbeleving.

FUN OP ELK TERREIN

Van gladgestreken asfalt tot ruw hellend terrein, jouw Suzuki kan veel aan. Door geavanceerde rijassistentie op bijna alle motoren.

FUN OM MEE TE NEMEN

Een Suzuki is veelzijdig. Bij de onze motoren ervaart een passagier de volwaardige aandacht voor de zitpositie. Want achterop mag ook genoten worden, zonder dat koffersets het comfort belemmeren. Jouw motor opent de weg naar meer.

Suzuki_GSX-S1000GT_M2_Action_132.jpg

FUN DOOR TECHNIEK

Jouw Suzuki zit vol technische snufjes om je reis nóg comfortabeler en nóg leuker te maken. Zoals het Quick Shift System; deze techniek maakt het mogelijk om zowel op als terug te schakelen, zonder dat je de koppelingshendel bedient.

FUN OM TE BEZITTEN

Een Suzuki is geroemd om zijn waardevastheid. Daarbij krijg je veel uitrusting voor je geld. Jouw motor staat ook bekend als voordeligst in onderhoud. De ANWB zegt niet voor niets: ‘Er mankeert nooit wat aan een Suzuki’. En mocht er iets vervangen worden, onze reserveonderdelen zijn net zo voordelig. Zo kan genot betaalbaar zijn.

Suzuki_Serious_about_fun_motoren_garage

SERIOUS ABOUT WILDLIFE

Bij Suzuki hebben we een speciale band met wildlife. Daarom ondersteunen we projecten die impactvol en effectief bijdragen aan het beschermen van wilde dieren en hun leefomgeving. Dat doen we samen met onze klanten. Dus geniet van je Suzuki en draag tegelijkertijd een steentje bij.

CONTACT

Zoek je contact met Suzuki? Misschien kan je het antwoord op je vraag zelf vinden en ben je gelijk geholpen.
Kijk bij onze Veel gestelde vragen.
Staat je vraag en antwoord er niet bij? In de meeste gevallen kan je Suzuki-dealer je het beste helpen.
En anders kan je ook contact opnemen met de Klantenservice van Suzuki Nederland. We helpen je graag!

Contact.jpg

SUZUKI NIEUWS

Blijf op de hoogte van het laatste Suzuki nieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwsberichten van Suzuki, zoals acties, testverslagen, blogartikelen en persberichten.

Suzuki_Motoren_Nieuws