Suzuki *motor-verzekering*

Suzuki motor-verzekering

Altijd de beste verzekering voor jouw Suzuki

SUZUKI MOTORVERZEKERING

Een exclusieve Suzuki Motorverzekering Het beheer en de administratie van Suzuki Motorverzekeringen wordt uitgevoerd door Veldhuis Advies met een aantrekkelijke premie en unieke, motorvriendelijke voorwaarden!

 • De eerste 10 dagen gratis verzekerd!
 • Korting op jouw eigen risico bij schadeherstel door de Suzuki-dealer
 • Flexibel allrisk verzekeren, wanneer jij het wilt!*
 • Uitgebreide dekking voor helm, motorkleding en bagage*
 • Tot 36 maanden aanschaf- en nieuwwaarderegeling*

*Afhankelijk van gekozen dekking

Suzuki_GSX-S1000GT_M2_Action_123.jpg

NIEUW: Verzeker jouw motor per dag!

Betaal niet teveel en sluit vandaag nog de nieuwe Flex Casco verzekering af! Hiermee zet je jouw allrisk-dekking per dag aan of uit met een handige app. Staat de Flex Casco uit, dan blijf je goed verzekerd tegen diefstal en brand (WA+). Zet je de Flex Casco aan, dan is ook de schade aan je eigen motor gedekt als je onverhoopt toch een slipper maakt. Zeker niet verkeerd als je een toerrit met de club gaat maken, een weekendje weg of op vakantie naar het buitenland gaat, of gewoon als de zon laag hangt of het wegdek nat is.

Goed verzekerd zijn, hoeft niet duur te zijn!

foto hand app
Service_werkplaats_buiten_header_hero.jpg

Topherstel bij schade

Een ongeluk zit vaak in een kleine (dode) hoek. Als motorliefhebber is het extra vervelend als je schade maakt aan jouw motor. Dat begrijpen wij bij Suzuki. Daarom krijg je van ons € 75,- korting op jouw eigen risico wanneer je jouw schade laat herstellen door een ervaren monteur bij de Suzuki-dealer.

Ook schade aan jouw helm, motorkleding en bagage is op de WA+, Flex Casco en Allrisk motorverzekering van Suzuki standaard extra goed gedekt, tot maar liefst € 2.500,-.

Jouw motor total loss of gestolen?

Als de schade groter is dan de waarde van jouw motor, dan is hij helaas total loss. Herstellen is dan vaak te duur. De Suzuki-rijders kunnen daarom gebruik maken van onze unieke nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling, tot maar liefst drie jaar na aanschaf. Ook bij diefstal!

 • Nieuwwaarderegeling
  Heb je jouw nieuwe motor bij de Suzuki-dealer gekocht en ben je Allrisk verzekerd? Dan ontvang je gedurende het eerste jaar na aanschaf bij diefstal of total loss de nieuwwaarde van jouw motor terug. De twee opvolgende jaren krijg je nog de aanschafwaarde terug.
 • Aanschafwaarderegeling
  Ben je WA+, Flex Casco of Allrisk verzekerd? Wanneer je jouw motor (nieuw of gebruikt) hebt aangeschaft bij de Suzuki-dealer, ontvang je bij diefstal of total loss de eerste drie jaar na aanschaf de aanschafwaarde terug tot een maximum van € 25.000,-. Vanaf het vierde jaar ontvang je de dagwaarde. Bij Allrisk geldt in het vierde jaar nog een afschrijving van 4% per maand tot de dagwaarde. Je ontvangt dus nooit minder dan de dagwaarde.

Diefstalpreventie

Samen met jou houden we onze schadelast beheersbaar en daarmee de premies laag voor de WA+, Flex Casco en Allrisk-dekkingen. We verwachten dan ook dat je een aantal maatregelen neemt in verband met diefstalpreventie. Zo vragen we je jouw motor te allen tijde met zowel een standaard slot als een goedgekeurd ART4-slot vast te zetten. Afhankelijk van jouw motor en woonplaats kunnen er aanvullende preventie- en stallingseisen gelden. Deze vind je op de polis

Hulp bij pech

Kies je voor de aanvullende pechhulpdekking? Dan kun je bij pech rekenen op een snelle en professionele hulpdienst die 24/7 bereikbaar is. Je kunt kiezen uit dekking in alleen Nederland of in heel Europa. In beide gevallen is woonplaatsservice inbegrepen!

Kan jouw motor niet direct gerepareerd worden? Binnen Nederland heb je bij pech recht op 2 dagen vervangend vervoer. Bij pech in jouw eigen woonplaats is dat 1 werkdag. Ben je in Europa en kan jouw motor niet binnen 48 uur gerepareerd worden? Dan dekt deze aanvullende verzekering de repatriëring van jouw motor en bagage naar Nederland en wordt tevens het gebruik van vervangend vervoer vergoed tot 21 dagen.

Alarmnummers

Ongeval?

Pech? (indien meeverzekerd*)

*Let op: het betreft hier niet de mobiliteitsservice!

Dekkingsoverzicht Suzuki Motorverzekering

Aanvullende dekkingen

We hebben een aantal aantrekkelijke, optionele dekkingen voor jou ontwikkeld:

 • Opzittenden schadeverzekering
  Met deze dekking verzeker je niet de schade aan jouw motor, maar aan de bestuurder en evt andere personen op de motor voor de gevolgen van een ongeluk. Denk aan medische kosten, misgelopen inkomsten of bij invaliditeit. Ook schade aan kleding of bagage is meeverzekerd.
 • Verkeersrechtsbijstand
  Professionele juridische ondersteuning bij verkeersconflicten. Denk aan het terugvragen van schades aan derden, geschillen over inname van het rij- of kentekenbewijs, of geschillen in het buitenland.
 • Uitbreiding accessoires
  Wil je jouw standaard dekking voor accessoires van € 500,- inclusief telecommunicatie, uitbreiden? Dat kan! Kies voor een dekking van € 2.500,- of € 5.000,-. Bij schade wordt de dagwaarde van jouw accessoires vergoed.

Kortingsregelingen

 • Eerste 10 dagen gratis verzekerd bij de Suzuki-dealer
  Koop je jouw motor bij de Suzuki-dealer? Vanaf de tenaamstelling van jouw motor ontvang je de eerste 10 dagen premie van ons!
 • Korting bij schadeherstel door de Suzuki-dealer
  Laat je bij schade jouw motor bij een Suzuki-dealer herstellen? Dan ontvang je € 75,- korting op jouw eigen risico!
 • Beveiligingskorting
  Wanneer je jouw motor extra beveiligt met een ingebouwd Track & Trace-systeem met het keurmerk CCV Voertuigbeveiliging, dan ontvang je een mooie korting op de diefstalpremie. Ook vervalt jouw verplichte eigen risico bij diefstal!
 • Meerwielenplan
  Neem jouw opgebouwde korting voor schadevrij rijden van je auto of een andere motor over op jouw motorverzekering, ongeacht waar deze verzekerd is!
 • Kilometerkorting
  Kies voor de kilometerkorting als je minder dan 5.000 km per jaar rijdt.
 • Winterstopkorting
  Staat jouw motor de hele winter (van 15 dec. tot 1 mrt.) in de schuur of stalling? Kies dan voor de winterstopkorting, zodat je in die periode wel gedekt bent tegen schade door brand, diefstal, storm of opzettelijke beschadiging door anderen. Maar niet voor schades door deelname aan het verkeer.

Powered by

Het beheer en de administratie van Suzuki Motorverzekeringen wordt uitgevoerd door:

Veldhuis Advies

Postbus 1, 8180 AA Heerde
T. 0578 – 200 198
E. suzuki@motorpolis.direct

Het risico van de Suzuki Motorverzekeringen wordt gedragen door Unigarant Verzekeringen.