*Suzuki*: De perfecte partner voor *rijlescentra*
Nieuws

Suzuki: De perfecte partner voor rijlescentra

Suzuki SV650 en GSX-8S: ideaal voor rijscholen

Als rijschoolhouder begrijp je het belang van betrouwbare, wendbare en gebruiksvriendelijke motorfietsen voor je leerlingen. Daarom introduceert Suzuki met trots de SV650 en de GSX-8S als de ideale keuzes voor jouw rijschool.

Suzuki SV650

De Suzuki SV650 staat bekend om zijn veelzijdigheid en toegankelijkheid, waardoor het de ideale motor is voor rijlesdoeleinden. Met een krachtige 645 cc V-twin motor biedt hij voldoende vermogen om leerlingen zelfvertrouwen te geven op de weg, ook is er een 35kW variant leverbaar voor het A2 rijbewijs.

De SV650 is de ideale lesmotor vanwege de opvallend stabiele wegligging, goede zithouding en wendbaarheid van de populaire allrounder. En dankzij slimme systemen ligt de focus van de aspirant motorrijder op het leren rijden en genieten van het vrijheidsgevoel van een motorfiets. Met Easy Start komt de V-twin na één korte puls via de startknop tot leven en Low RPM Assist garandeert ook bij lage toerentallen gemak, zo gaat optrekken extra soepel.

De lichte en wendbare constructie zorgen voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid, met een ideale zithoogte voor elke lichaamslengte. Zo voelen leerlingen zich direct thuis op deze betrouwbare metgezel.

Suzuki GSX-8S

Voor rijinstructeurs die op zoek zijn naar een iets sportievere optie, biedt de Suzuki GSX-8S de perfecte balans tussen prestaties en comfort. Met zijn moderne en krachtige 749 cc tweecilinder motor levert de GSX-8S een sportieve rijervaring. Ook de GSX-8S is in een A2 variant beschikbaar.

De combinatie van het ergonomische ontwerp en de geavanceerde technologieën zorgen voor een veilige en zelfverzekerde rit. Zo is elke 8S standaard voorzien van Easy Start, Low RPM Assist, Traction Control (drie standen & uit), up & down Quick Shift System (ook uitschakelbaar) en ride-by-wire gasklepbediening die instelbaar is in drie motorstanden via de intuïtieve Suzuki Drive Mode Selector (SDMS) voor optimale afstemming van de gasrespons.

Of het nu gaat om lange afstanden of korte bochten, de GSX-8S staat garant voor een soepele en plezierige rit voor zowel instructeurs als leerlingen.

Valbescherming

Suzuki levert de lesuitvoering van de SV650 en GSX-8S speciaal voor rijschoolhouders met een gratis valbeugelset.

De set voor de SV650 bestaat uit een stuur- en koplampbeugel, uitlaatbeugel, motorblokbeugel en achterbrugbeschermers en kent een prijs van €423,50 incl. BTW.

De beugelset voor de GSX-8S bestaat uit een stuur- en koplampbeugel, en motorblokbeugel die ook de uitlaat beschermd en achterbrugbeschermers. Daarbij is de beugelset extra duurzaam omdat deze is voorzien van kunststof delen die op termijn vervangen zouden kunnen worden. De prijs van deze set is €950,- incl. BTW

Suzuki GSX-8S, 5 detail, koplampbeugel
Suzuki GSX-8S, 3 detail, achteras
Suzuki GSX-8S, 4 detail, motorbeugel en schakelpedaal

Suzuki voor jouw rijschool

Als rijschoolhouder weet je dat de keuze van de juiste motorfiets cruciaal is voor het succes van je rijschool. Met Suzuki ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties, gecombineerd met een professioneel dealernetwerk. Onze SV650 en GSX-8S zijn beide ideaal als rijlesmotor en bieden een ongeëvenaarde rijervaring aan leerlingen en instructeurs. Voor de instructeur heeft Suzuki meer interessante motoren in het programma, denk hierbij aan de V-Strom 800 of GSX-S1000GX. Beide motoren zijn ideaal als volgmotor.

Je Suzuki dealer informeert je graag over de mogelijkheden.

V-Strom 800-Static-0005

V-Strom 800

Suzuki_GSX-S1000GX

GSX-S1000GX