Suzuki Motorclubs

Of je nu een supersport, cruiser, naked of avontuurlijke Suzuki rijder bent, er is voor ieder wel een Suzuki club. Wat dacht je van de sportieve GSX-R club, stijlvolle Intruder owners club, stoere Bandit en GSX1400 club of de gloednieuwe avontuurlijke V-Strom club. Iedere club biedt ieder jaar tal van leuke uitjes, mooie toertochten of gezellige en leerzame bijeenkomsten. Heb je interesse kijk dan op één van de onderstaande internetsites.

Have more fun and join the club!

 • Leden van GSX-R Contact zijn zowel mensen die al meerdere jaren GSX-R rijden maar ook mensen die net de GSX-R ontdekt hebben. Ze hebben vaak meerdere modellen (gehad) en de GSX-R is voor hen meer dan zo maar een sportieve motorfiets. Je treft bij ritten dan ook de nieuwste en oudere types door elkaar heen. De Suzuki GSX-R is tenslotte de stamvader van de huidige Superbike en hij heeft tijdens zijn ontwikkeling vanaf 1984 meer dan eens nieuwe maatstaven neergezet. Als GSX-R Contact zijn we daar natuurlijk terecht trots op! Centraal staat natuurlijk het rijden met je GSX-R. We rijden zeker sportief en leggen ze natuurlijk graag op een oor, maar wel op een verantwoordelijke manier. Op wheelies-trekkende "coureurs" die alleen maar hard voorruit willen zitten we niet te wachten. We rijden graag en vaak, maar wel veilig.

 • De I.O.C.H. is dé club voor de Nederlandse motorrijder die een Suzuki Intruder motor bezit. Het lidmaatschap heeft veel voordelen: 4 x per jaar het IOCH Club Magazine, tot 20% korting op bijvoorbeeld onderdelen en motorkleding, gratis deelname aan toertochten etcetera!

 • De sportieve Suzuki V-twin Contact Club is een club voor motorrijders (m/v) in het bezit van een Suzuki SV650, SV650S, SV1000, SV1000S, SV1000SZ, TL1000S en/of TL1000R. De kleur maakt niet uit, al voeren we al jaren discussie of een gele, rode of zilverkleurige het snelst is.

 • Suzuki Bandit Club Nederland is een vereniging voor en door rijders uit zowel Nederland als Belgie die in het bezit zijn van een Suzuki GSF 400(S), 600(S), 650(S) of 1200(S) Bandit.

  Het doel van de vereniging is het organiseren van evenementen (denk aan het rijden van toertochten, deelnemen aan cursussen ter verhoging van de rijvaardigheid en het bezoeken van technische informatieve dagen), elkaar helpen met technische problemen en het uitwisselen van tips en ervaringen.
  Dit alles binnen een ontspannen sfeer en zonder (veel) verplichtingen. De belangrijkste ontmoetingsplaats is deze website met als 'online clubhuis': het forum.

  Suzuki Bandit Club Nederland is niet typisch sportief of toergericht. Zowel de sportieve rijder die graag een paar keer per jaar een circuitdag volgt, de toerrijder die het liefst rustig langs de Moesel toert, of de sleutelaar die de mooiste streetfighter van het land heeft gemaakt zijn welkom bij de vereniging.

 • De Hayabusa Club Holland is een contactgroep van enthousiaste Hayabusa bezitters. Begin 2002 is deze ontstaan toen bleek dat er diverse Suzuki merkenclubs waren, maar de Hayabusarijders steeds aan het lot waren overgelaten. Vanuit het hele land is enthousiast gereageerd door trotse Hayabusa bezitters. Inmiddels heeft de club meer dan driehonderd leden en het aantal groeit nog steeds.

  De doelstelling is het beschikbaar stellen van informatie over de Hayabusa en het organiseren van evenementen waarbij de Hayabusa centraal staat. 

 • De Suzuki GSXF Toerclub is een club van enthousiaste motorrijders met 2 gemeenschappelijke interesses:

  – We rijden allemaal een Suzuki GSX 400/600/650/750/1100/1250F

  – We vinden het geweldig om op een professioneel georganiseerde en veilige wijze met motorrijden in clubverband bezig te zijn.

  De club is ontstaan uit de Virtuele Suzuki GSXF Club die in 2001 is opgericht als virtuele ontmoetingsplaats.

  In 2004 is naast de virtuele club ook een toerclub opgericht. Dit was noodzakelijk om door te kunnen gaan met het organiseren en in groepsverband rijden van toerritten.  Inmiddels is de virtuele club volledig opgegaan in de GSXF Toerclub en deze heeft inmiddels meer dan 100 leden en donateurs en groeit nog steeds. Jaarlijks organiseert de GSXF Toerclub ongeveer 20 toerritten.

 • V-Strom Forum Nederland is opgericht in maart 2004. Het forum is de virtuele ontmoetingsplek voor Suzuki V-strom motorrijders in Nederland, België en andere plekken waar Nederlands een voertaal is ;-) Op het forum is het mogelijk ervaringen uit te wisselen, spullen te koop aan te bieden en om af te spreken voor ritten, andere evenementen of voor een kop koffie bij een dealer.

  Het forum is gebaseerd op het principe "(bijna) alles kan, maar niets hoeft" en kent geen contributie. Het forum is gewoon een verzameling van gezellige mensen die spontaan dingen organiseren. Heb je een V-Strom en wil je met mederijders in contact komen, dan is dit echt de plek waar je moet zijn.

 • Marcel Vlaandere die een voorliefde heeft voor motoren, speciale motoren, namelijk Suzuki T en GT, vroeg zich af of er meer mensen waren die deze liefde met hem deelden. Om daar achter te komen verzorgde hij een bijeenkomst op een zaterdag in Bolsward. Waarbij Marcel ook een kraampje met onderdelen had uitgestald. Iets waar hij later zijn werk van zou maken...Wat er die dag gebeurde ging zijn verstand te boven. Er kwamen veel mensen op af met dezelfde voorliefde, zijn vermoeden bleek dus juist. Het werd een gezellige bijeenkomst. Omdat deze bijeenkomst zo'n succes was, had hij besloten om een treffen te regelen. Dit treffen vond plaats in een klooster in het Limburgse Simpelveld. Dit was in 1999. Daar in het klooster stond ene Jappie van Veen. Een grote man, met een grote glimlach en heel veel enthousiasme. Hij was zo enthousiast over dit treffen dat hij graag een club wilde beginnen. Een club voor tweetakt liefhebbers. Hij ronselde dat weekend zelfs mensen bij elkaar. De eerste stap voor een club was gezet. Januari 2000 was het dan zover. De oprichtingsvergadering voor de Suzuki T en GT liefhebbersclub Nederland was een feit.

 • De Suzuki GS owners Club is opgericht en gestart in maart 2004 voor Nederland en België. De GS club is opgericht omdat er vaak liefhebbers zijn van de Suzuki GS die zich aan willen sluiten bij een club om op deze manier met andere liefhebbers hun passie te kunnen delen. Bij ons is iedere Suzuki GS liefhebber welkom. De bedoeling van de club is dat er ook van alles georganiseerd word. Iedereen die lid is zal ook regelmatig op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen binnen de GS Owners Club. Ook hebben wij onze eigen website in het leven geroepen met informatie over het reilen en zeilen binnen de GS Owners Club. Natuurlijk is en zal onze website steeds in ontwikkeling blijven en zal de betreffende informatie steeds meer uitgebreid worden . Wij hopen dat deze korte omschrijving over de club volstaat en wij jullie interesse gewekt hebben.

 • Om heel eerlijk te zijn is er officieel  geen "Suzuki Cavalcade Club Holland. Deze site/club  is echter ontstaan nadat de webmaster enthousiast gemaakt werd op een Cavalcaderijders bijeenkomst in de zomer van 2007.

  Voorlopig dus geen officiële club. Dus geen contributie, geen reglement en geen verplichtingen. Alleen van liefhebbers, met liefhebbers voor liefhebbers. Niemand heeft enige verplichting en dus is alles vrijblijvend. Iedereen heeft de vrijheid om iets te organiseren, vragen te stellen of aan te bieden. Laat het mij weten en ik zorg er voor dat het zichtbaar wordt op deze site.