De Suzuki *onderhouds-beurt*
Met 1 jaar gratis pechhulp in heel Europa

De Suzuki onderhouds-beurt

De enige echte onderhoudsbeurt die past bij jouw Suzuki!

Waarom onderhoud bij de Suzuki dealer?
  • Onze getrainde experts weten precies wat jouw Suzuki nodig heeft

  • Vóóraf een overzichtelijk kostenplaatje

  • Altijd garantie op onderdelen

  • De Suzuki Service Card cadeau met o.a. 1 jaar gratis pechhulp

Met een Suzuki-onderhoudsbeurt blijft je Suzuki super betrouwbaar.

De Suzuki-onderhoudsbeurt bevat een complete inspectie van 32 vitale punten, zoals remschijven, banden en de accu. Ook verversen we de motorolie, vervangen we het oliefilter en worden alle vloeistoffen bijgevuld.

Naast de standaard inspectie voert de monteur aanvullend onderhoud uit op basis van het model en de kilometerstand van jouw Suzuki. En de prijs, die spreken we van te voren met je af. Dat is het Variabel Onderhouds Systeem van Suzuki!

Monteur met tablet_N

Suzuki Service Card Cadeau

Bijkomend voordeel: je krijgt de Suzuki Service Card cadeau bij een volledige onderhoudsbeurt. Met deze card kun je tussendoor altijd even langskomen om gratis je bandenspanning of oliepeil te laten checken, software-updates uit te laten voeren en zonder afspraak kleine reparaties te laten doen (Direct Service). Zo houden we je Suzuki ook in topvorm na de onderhoudsbeurt, zonder dat je daarvoor iets extra betaalt.

1 jaar gratis Pechhulp

Indien de zeldzame situatie zich voordoet dat je met pech komt te staan, dan heb je met deze pas 24/7 gratis Pechhulp in heel Europa. Je hoeft daardoor geen andere pechhulp-verzekering meer af te sluiten en bespaart daarmee zomaar tot wel € 180,-.

Overhandiging Suzuki Service Card N

Veelgestelde vragen

  • Het Variabel Onderhouds Systeem (VOS) betekent dat de Suzuki-onderhoudsbeurt voor iedere Suzuki anders is. De 32 vitale punten worden bij elke onderhoudsbeurt nagelopen en zijn van belang om jouw Suzuki top-fit te houden. Daarnaast worden er werkzaamheden gedaan op basis van de leeftijd én kilometerstand van de auto. Welke werkzaamheden dit zijn, kun je vinden in de werkplaatsplanner door je kenteken en kilometerstand in te vullen:

  • Wanneer de monteur constateert dat jouw Suzuki meer werkzaamheden nodig heeft dan verwacht, ontvang je een offerte met de verwachte kosten. Zo weet je van te voren altijd waar je aan toe bent en krijg je niet te maken met onverwachte reparatiekosten. Een afspraak kun je gemakkelijk ter plekke maken bij de dealer voor een moment wanneer het jou het beste uitkomt.

  • Is je Suzuki al wat ouder of maak je jaarlijks maar weinig kilometers? Dan kan het zijn dat de VOS-onderhoudsbeurt uitgebreid moet worden. Je Suzuki-dealer geeft je graag een advies dat past bij jouw Suzuki; onderhoud op maat. Zo betaal je nooit te veel.

  • Bij elke onderhoudsbeurt worden 32 vitale punten nagelopen die van belang zijn om jouw Suzuki top-fit te houden. Wil je weten welke punten dit allemaal zijn? Bekijk dan de hele lijst.

Bereken eenvoudig jouw onderhoudskosten

Je kunt je onderhoudskosten berekenen door je kenteken en kilometerstand in te voeren in onze werkplaatsplanner nadat je een dealer hebt geselecteerd. En daarna kan je gelijk eenvoudig online een afspraak inplannen.

Het beste voor jouw Suzuki
is service van Suzuki.