*Trekhaken*

Trekhaken

Vind de ideale trekhaak voor jouw auto en laat hem monteren bij jouw Suzuki-dealer.

TREKHAKEN SPECIAAL VOOR JOUW SUZUKI

Als het om trekhaken gaat, is Suzuki jouw onbetwiste specialist. Of je nu een fietsdrager, boottrailer, aanhanger, caravan of paardentrailer aan jouw auto wilt koppelen; Suzuki heeft voor jouw auto en wensen altijd de juiste trekhaak met bijpassende stroomvoorziening (kabelset) in huis. Deze trekhaken zijn ontwikkeld met onze betrouwbare partner Brink.

Vitara_trekhaak_fietsendrager_660x396.jpg

Vaste trekhaak

Ben je een frequent gebruiker van een trekhaak? Dan is de vaste trekhaak ideaal voor jou. Deze is permanent beschikbaar, onderhoudsvrij en gaat een autoleven lang mee. De vaste trekhaak is passend voor elk type fietsendrager. En of het nou om het trekken van een aanhangwagen, caravan, paarden- of boottrailer gaat; de vaste trekhaak kan met gemak elke uitdaging aan.

  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Permanent beschikbaar 
  • Onderhoudsvrij
VitaraMC_trailer_660x396.jpg

Afneembare trekhaak

De afneembare trekhaak is een trekhaakoplossing die zeer eenvoudig ontkoppeld kan worden wanneer je deze niet gebruikt. Een afneembare trekhaak is optimaal voorbereid op de belasting van zowel fietsdragers (verticale last) als aanhangers (horizontale last). Het grote voordeel van dit type trekhaak is dat de trekhaak door de afneembare functies het autodesign niet beïnvloedt. Je hebt niet langer permanent een trekhaak achter je auto, maar er tegelijkertijd wel altijd een bij de hand zodra je een trekhaak nodig hebt. Daarmee is het systeem een even fraaie als solide oplossing.

  • Beïnvloedt design van de auto niet
  • Bevestiging en afname in een paar seconden
  • Biedt dezelfde veiligheid en kracht als vaste trekhaak
S_Cross_trekhaak_fietsendrager_660x396 (1).jpg

Stroomvoorziening

Wat betreft de bijbehorende kabelset voor aansluiting van de stroomvoorziening voor jouw fietsendrager of aanhanger bieden wij je zowel 13-polige als 7-polige stekkerdozen aan. Als je een keer een aanhanger wilt huren, kan je het beste de 13 polige (inclusief verloop naar 7-polig) aanschaffen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Brink trekhaken: speciaal ontwikkeld en getest voor jouw Suzuki

Al meer dan honderd jaar staat Brink voor expertise op het gebied van trekhaken. Dankzij de kernwaarden innovatie, gebruiksgemak en veiligheid is Brink uitgegroeid tot een wereldmarktleider in het ontwerpen, produceren, testen en verkopen van trekhaken met bijpassende stroomvoorziening (kabelsets).

Brinklogotrekhaken.jpg