Traffic Sign Recognition

Ontdek de weg met verkeersbordherkenning

Traffic Sign Recognition (TSR)

TSR herkent verkeersborden en toont ze op het display. Het verkeersbord-icoontje gaat knipperen in het display als je de snelheid overschrijdt. Tevens klinkt er een geluidssignaal tot je weer de toegestane snelheid rijdt. Heb je de snelheidsbegrenzer ingeschakeld, dan past die de rijsnelheid automatisch aan de geldende limiet aan.

Suzuki_Safety_System_Traffic_Sign_Recognition_graphic
Suzuki_Safety_System_Traffic_Sign_Recognition_graphic_2

Waarom is dit zo waardevol voor jou als Suzuki-rijder? Nou, allereerst verhoogt het je veiligheid. Door constant op de hoogte te zijn van de geldende verkeersregels, kun je je rijgedrag aanpassen en potentiële gevaren vermijden.

Daarnaast maakt het je rijervaring comfortabeler en gemakkelijker. In plaats van voortdurend naar verkeersborden te moeten zoeken, neemt TSR die taak van je over, zodat jij je meer kunt concentreren op de weg zelf.

Welke Suzuki’s zijn leverbaar met Traffic Sign Recognition?

Swift_dashboard

Suzuki Safety System

Autorijden is nóg leuker als je weet dat jij en je passagiers zijn beschermd door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheids- en assistentiesystemen. De nieuwe Suzuki modellen zijn voorzien van het Suzuki Safety System en ze zijn altijd actief om je alert te houden, zodat jij veilig op je bestemming aankomt. Hoewel er géén vervanging is voor veilig, verantwoord rijgedrag, helpen deze geavanceerde technologieën wel om scherp te blijven en klaar te zijn om goed te reageren in allerlei verkeerssituaties.