Rear Cross Traffic Alert

Verhoogde veiligheid op de achtergrond

Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

RCTA is een aanvullend veiligheidssysteem dat gebruikmaakt van radarsensoren om voertuigen die van links of rechts naderen te detecteren en je daarvoor te waarschuwen als je achteruit uit een parkeerplaats of garage rijdt.

Suzuki_Safety_System_Rear_Cross_Traffic_Alert_graphic
  • Verhoogde Veiligheid: Rear Cross Traffic Alert verhoogt je bewustzijn van je omgeving en vermindert het risico op ongevallen tijdens achteruitrijmanoeuvres.
  • Stressvrij Rijden: Met deze functie kan je achteruit rijden met meer vertrouwen en gemak, vooral in drukke verkeerssituaties.
  • Gemoedsrust: Weten dat je voertuig is uitgerust met Rear Cross Traffic Alert biedt gemoedsrust.

Welke Suzuki’s zijn leverbaar met Lane Departure Warning?

Swift_dashboard

Suzuki Safety System

Autorijden is nóg leuker als je weet dat jij en je passagiers zijn beschermd door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheids- en assistentiesystemen. De nieuwe Suzuki modellen zijn voorzien van het Suzuki Safety System en ze zijn altijd actief om je alert te houden, zodat jij veilig op je bestemming aankomt. Hoewel er géén vervanging is voor veilig, verantwoord rijgedrag, helpen deze geavanceerde technologieën wel om scherp te blijven en klaar te zijn om goed te reageren in allerlei verkeerssituaties.