Nieuwe Suzuki Ignis
Persbericht

Nieuwe Suzuki Ignis

Wereldpremière voor nieuwe Suzuki Ignis

STOERDER, COMPLETER EN NÓG EFFICIËNTER.

De nieuwe Suzuki Ignis is onthuld op de Auto Expo in India. In het tweede kwartaal van dit jaar staat de nieuwe Ignis in Nederlandse showrooms. 

  • Vernieuwd stoer SUV-design
  • Nieuwe kleuren: Tough Khaki, Caravan Ivory en Rush Yellow
  • Verbeterde Smart Hybrid-aandrijflijn, ook mét CVT-automaat
  • Leverbaar in tweede kwartaal 2020

Design

Het design van de nieuwe Suzuki Ignis is aangescherpt. De voor- en achterbumper zijn stoerder vormgegeven, met zowel voor als achter een skidplate. LED-koplampen zijn standaard en ook de grille heeft een andere vorm gekregen, zodat de nieuwe Ignis beter aansluit bij de andere SUV-modellen van Suzuki. Het kleurenpalet is uitgebreid met drie nieuwe exterieurkleuren: Tough Khaki Pearl Metallic, Caravan Ivory Pearl Metallic en Rush Yellow Metallic.

Suzuki Smart Hybrid

Minder CO2-uitstoot en minder verbruik, zonder dat je er íets voor hoeft te doen. Elke nieuwe Suzuki Ignis voor de Europese markt is uitgerust met de verbeterde versie van het slimme Suzuki Smart Hybrid-systeem. Dit systeem beschikt over een nieuwe lithium-ion-accu met een grotere capaciteit. Zo is de nieuwe Ignis naast stoerder ook efficiënter dan ooit. Bovendien is het hybridesysteem voor het eerst te combineren met een traploze automatische CVT-versnellingsbak.

Genève

Op 3 maart wordt de nieuwe Suzuki Ignis voor het eerst voorgesteld aan het Europese publiek op de Autosalon van Genève. Op die autoshow zullen ook de Europese specificaties bekend worden gemaakt van de nieuwe Suzuki Ignis.

Vianen, 4 februari 2020