Suzuki Vitara meest waardevaste auto
Nieuws

Suzuki Vitara meest waardevaste auto

De ANWB test waardevastheid van auto’s: de Vitara is na vier jaar nog het meeste waard.

Graag delen wij het geweldige nieuws dat onze Vitara de meest waardevaste auto is volgens de ANWB-test. Na vier jaar krijg je van alle auto’s het meeste terug wanneer je een Suzuki Vitara inruilt of verkoopt. Zeker een mooi bijkomend voordeel van deze zuinige en moderne all roader.

ANWB onderzoekt waardevaste auto's

De ANWB heeft gekeken naar welke auto’s er in 2016 nieuw op de markt verschenen en die in voldoende aantallen zijn verkocht. Vervolgens hebben ze gekeken wat die auto's na vier jaar (dus op 1 september 2020) en met een kilometerstand van 60.000 km bij inruil nog opbrengen. De Suzuki Vitara eindigt in het onderzoek als nummer 1 en is dus de meest waardevaste auto van 2020. Je krijgt maar liefst 66% van de verkoopprijs terug wanneer je hem weer inruilt of verkoopt. Letterlijk een zuinige auto dus.

suzuki_vitara_historisch_model.jpg

De Vitara uit 2016

Suzuki_Vitara_huidig_model.jpg

De nieuwe Vitara

Vitara; meer dan voordelig

Maar de Vitara heeft nog veel meer te bieden. De huidige versie van deze SUV is voorzien van een zuinige en milieuvriendelijke Smart Hybrid aandrijving. Standaard is de Vitara zeer compleet uitgerust met o.a. Climate Control (airconditioning), Adaptive Cruise Control en het Suzuki Safety System. Daarnaast heeft de Vitara een trekkracht van 1.500 kg en is hij ook leverbaar met AllGrip-vierwielaandrijving. Ervaar vooral ook zelf wat de Suzuki Vitara nog meer te bieden heeft!