Suzuki *Vitara* Full Hybrid
Persbericht

Suzuki Vitara Full Hybrid

Nieuwe hybride aandrijflijn. Te bestellen vanaf € 28.250,-.

Suzuki Vitara Full Hybrid te bestellen vanaf € 28.250,-

Suzuki maakt de prijzen bekend van de Vitara Full Hybrid. De stoere SUV met de nieuwe en efficiënte hybride aandrijflijn staat in het eerste kwartaal in de Nederlandse showroom. De prijzen beginnen bij € 28.250,- voor de Vitara 1.5 Hybrid Select.

  • Standaard automatische versnellingsbak
  • Leverbaar met AllGrip-vierwielaandrijving
  • Korte afstanden volledig elektrisch af te leggen
  • Direct te bestellen; in het eerste kwartaal van 2022 geleverd
  • Vitara Full Hybrid vanaf € 28.250,-

Full Hybrid

Efficiënt en krachtig, maar tegelijkertijd compact en lichtgewicht. De Suzuki Vitara met een volledig door Suzuki ontwikkelde hybride aandrijflijn is per direct te bestellen. Vanaf het eerste kwartaal van 2022 worden de eerste exemplaren geleverd. De Full Hybrid aandrijflijn is standaard gekoppeld aan een automatische zestraps transmissie. Een elektromotor met 24 kW (33 pk) werkt samen met een 1,5 liter viercilinder benzinemotor met 75 kW (102 pk), zodat er zowel hybride kan worden gereden, alsook volledig elektrisch. Samen zijn ze goed voor een gecombineerd vermogen van 85 kW (115 pk). De Vitara Full Hybrid mag 1.200 kg trekken.

01-Suzuki-introduceert-nieuwe-Hybride-aandrijflijn.jpg

Select en Style

De nieuwe aandrijflijn is te bestellen in combinatie met de populaire Select- en Style-uitvoeringen van de Vitara. Standaard beschikt de Vitara al over veel luxe, met onder meer geregelde airconditioning, adaptieve cruise control en limiter, LED-verlichting en het Suzuki Safety System, met onder meer Dual Sensor Brake Support, Lane Departure Warning en Traffic Sign Recognition. De Select voegt daar nog eens 17 inch lichtmetalen wielen, een 7 inch display met ondersteuning voor Apple CarPlay® & Android Auto™, stoelverwarming, een achteruitrijcamera en het Suzuki Safety System Pro, met als uitbreiding Blind Spot Monitor en Rear Cross Traffic Alert, aan toe. De Vitara Style krijgt daarbovenop luxueuze bekleding, navigatie, parkeersensoren voor en achter en gepolijste 17 inch lichtmetalen wielen.

Prijzen

Suzuki levert de Vitara Full Hybrid naast de handgeschakelde Vitara Smart Hybrid. De prijzen voor de Full Hybrid beginnen bij € 28.250,- voor de Vitara Full Hybrid Select. Voor de topuitvoering, de Style, starten de prijzen bij € 30.750,-. Beide uitvoeringen zijn ook leverbaar met Suzuki’s geavanceerde AllGrip-vierwielaandrijving. Dit heeft voor beide versies dezelfde meerprijs van € 3.000,-. De Suzuki Vitara is er vanaf € 24.875,-.

Zes jaar garantie

Net als alle andere Suzuki auto’s die door Suzuki Nederland geleverd worden, geldt ook voor de nieuwe Vitara Full Hybrid een garantietermijn van zes jaar.

Vita_309_Hyemblem_200901.jpg

Download persbericht en beeldmateriaal