6 jaar garantie
Persbericht

6 jaar garantie

Suzuki verdubbelt garantie op nieuwe auto: 6 jaar / 150.000 kilometer garantie

6 jaar / 150.000 kilometer garantie op nieuwe Suzuki

Met ingang van 2021 verdubbelt Suzuki Nederland de garantietermijn van alle nieuw verkochte auto’s. In plaats van 3 jaar garantie geldt voortaan 6 jaar garantie voor nieuwe auto’s.

  • Garantie op nieuwe auto’s van 3 jaar naar 6 jaar
  • Geldig voor álle modellen
  • Tot een maximum van 150.000 kilometer

Zes jaar / 150.000 kilometer

Suzuki behoort jaarlijks tot een van de betrouwbaarste autofabrikanten ter wereld. Betrouwbaarheid behoort dan ook tot een van de kernwaarden van Suzuki. Om die betrouwbaarheid extra te onderstrepen, biedt Suzuki Nederland vanaf dit jaar op elke nieuwe Suzuki, die door Suzuki Nederland is geleverd aan een officiële Suzuki-dealer, nu 6 jaar / 150.000 kilometer garantie. Voorheen was dit 3 jaar / 100.000 kilometer.

Aanvullende garantie

De nieuwe garantietermijn geldt alleen in Nederland en bestaat uit 3 jaar fabrieksgarantie en een aanvullende garantie van 3 jaar, die door Suzuki Nederland wordt verzorgd. Voor de carrosserie geldt een garantie van 12 jaar.

Hybride

Zes jaar Suzuki-garantie geldt voor álle nieuwe auto’s en dus ook voor de nieuwste hybride-modellen van Suzuki, de Swace en de Across. Voor alle hybride-modellen van Suzuki geldt dat de hybride-specifieke onderdelen als de gecombineerde startmotor / dynamo (ISG) en de extra vermogensmodule (Lithium-ion batterij) ook onder de nieuwe garantie vallen.

Meer informatie

Alle informatie, waaronder de voorwaarden, van de nieuwe 6 jaar Suzuki-garantie is te vinden op www.suzuki.nl/auto/service/garantie/.

Download persbericht en beeldmateriaal