Suzuki Swace
Persbericht

Suzuki Swace

De Suzuki Swace is vanaf vandaag te bestellen. Suzuki’s ruime Full Hybrid wagon is er vanaf 31.800 euro*, of 449 euro per maand*

Suzuki Swace nu te bestellen

  • Standaard Full Hybrid-aandrijflijn met automatische transmissie
  • Suzuki Swace leverbaar als Select en Style
  • Te bestellen vanaf € 31.800,- / € 449,- per maand*

De Suzuki Swace is vanaf vandaag te bestellen. Suzuki’s ruime Full Hybrid wagon is er vanaf 31.800 euro*, of 449 euro per maand* in Suzuki Private Lease. In januari 2021 staat de Swace bij de Nederlandse Suzuki-dealers.

Twee uitrustingsniveaus: Select en Style

Standaard is de Suzuki Swace zeer compleet. Als Swace Select beschikt de auto standaard over een 90 kW (122 pk) sterke hybride aandrijflijn met automatische transmissie. Ook behoren - LED-verlichting inclusief grootlichtassistent, climate control, 16 inch lichtmetalen velgen, stoelverwarming, stuurwielverwarming en een 8 inch touchscreen met Bluetooth, Apple CarPlay en Android Auto tot de standaarduitrusting. Daarnaast beschikt de Swace ook standaard over het Suzuki Safety System met onder meer Dynamic Radar Cruise Control, Pre-Collision System, Road Sign Assist en Lane Tracing Assist. De Suzuki Swace Select is te bestellen vanaf 31.800 euro*.

Als Swace Style wordt de uitrusting nog verder uitgebreid met Bi-LED-koplampen, parkeersensoren rondom, Smart Entry & Start System, sfeerverlichting in het interieur, draadloos laden voor mobiele telefoons en wordt het pakket aan assistentie- en veiligheidssystemen verder uitgebreid. Zo heeft de Swace Style onder meer het parkeerhulpsysteem Simple-Intelligent Parking Assist en het Suzuki Safety System Pro met daarin Blind Spot Monitor en Rear Cross Traffic Alert. De Swace Style is te bestellen vanaf 33.800 euro*.

Full Hybrid met zeer laag verbruik

Bij de Full Hybrid-aandrijflijn van de Swace wordt een 53 kW (72 pk) sterke elektromotor gecombineerd met een 1,8 liter benzinemotor met 72 kW (98 pk), dit zorgt voor een systeemvermogen van 90 kW (122 pk). De aandrijflijn reageert vloeiend en snel, en geeft de Swace een zeer goed gemiddeld verbruik van 4,5 liter op 100 kilometer (WLTP) en een CO2-uitstoot van 103 gram per kilometer. Bestuurders kunnen kiezen uit drie Drive Modes: Normal, Eco en Sport. Daarnaast is ook een speciale EV drive mode beschikbaar, waarin de auto korte afstanden volledig elektrisch kan afleggen

Ruimte

Met een laag zwaartepunt en geavanceerde wielophanging is de wegligging van de nieuwe Suzuki Swace comfortabel en vertrouwd. In het interieur is volop ruimte beschikbaar voor vijf volwassenen en hun bagage. Zo meet de wielbasis 2.700 millimeter en is er maar liefst 596 liter bagageruimte beschikbaar. Met de achterbank neergeklapt ontstaat zelfs maximaal 1.606 liter bagageruimte, met een volledig vlakke laadvloer.

Operational Lease en Private Lease

Met een enorm compleet uitrustingsniveau en een gunstige prijsstelling is de Suzuki Swace ook zakelijk een zeer interessant aanbod. De Operational Lease-prijzen beginnen bij 399 euro*. Voor de berijder geldt een bijtelling vanaf 210 euro per maand*.

Ook het Suzuki Private Lease-aanbod voor de Swace is zeer gunstig. Vanaf 449 euro per maand* is de Swace te bestellen

Januari 2021 bij de Suzuki-dealer

De Suzuki Swace staat in januari 2021 bij de Nederlandse Suzuki-dealers. De Swace wordt geleverd in zeven verschillende exterieurkleuren: White Pearl Crystal Shine, Super White, Precious Silver, Black Mica, Phantom Brown, Oxide Bronze en Dark Blue Mica. Prijzen beginnen bij 31.800 euro*, of 449 euro per maand* in Suzuki Private Lease.

Vianen - 17 november 2020

*) Alle prijzen die vermeld staan in dit persbericht zijn inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten. Alle prijzen zijn op basis van de 2021 BPM tarieven. Private Lease-tarieven zijn op basis van 60 maanden / 10.000 km per jaar, met 12 schadevrije jaren. De Private Lease prijs is een actieprijs en is geldig zolang de voorraad strekt, op=op.
Operational Lease-tarieven zijn op basis van 60 maanden, 10.000 km per jaar en 12 schadevrije jaren. Het bedrag aan bijtelling geldt i.c.m. een inkomstenbelasting van 37,1%.
Zie voor verkoopinformatie www.suzuki.nl/auto/nieuwe-swace.