Suzuki Across
Persbericht

Suzuki Across

De Suzuki Across krijgt per direct een nieuwe prijs. De ruime en sportieve Plug-in Hybrid van Suzuki is te bestellen vanaf 55.900 euro*

Nieuwe prijs voor Suzuki Across

  • Nieuwe prijs voor topmodel Suzuki
  • Lage CO2-uitstoot van 22 g/km
  • Regeling voor eerste klanten

De Suzuki Across krijgt per direct een nieuwe prijs. De ruime en sportieve Plug-in Hybrid van Suzuki is te bestellen vanaf 55.900 euro*.

Vanaf 55.900 euro

Met zijn nieuwe prijs is de Suzuki Across ruim 9.000 euro lager geprijsd dan voorheen. Hiermee krijgt de 225 kW (306 pk) sterke Plug-in Hybrid vrijwel overal in Europa een vergelijkbare vanafprijs. Aan de standaarduitrusting verandert niets, zo beschikt elke Across over LED-verlichting, stoelverwarming voorin en achterin (buitenste zitplaatsen), stuurwielverwarming, Dual zone Climate Control, 19 inch lichtmetalen velgen en een 9 inch touchscreen met Apple CarPlay en Android Auto.

Zoals verwacht mag worden bij een topmodel, beschikt de Suzuki Across ook over een uitgebreid pakket aan veiligheids- en assistentiesystemen, het Suzuki Safety System Pro. Dit bestaat onder meer uit Dynamic Radar Cruise Control, Road Sign Assist, Lane Tracing Assist, Blind Spot Monitor, Pre-Collision System en Rear Crossing Traffic Alert.

75 kilometer elektrisch

Met zijn 18,1 kWh grote accupakket heeft de Suzuki Across de beste elektrische range in zijn klasse. Op een acculading kan de Across gemiddeld 75 kilometer achter elkaar volledig elektrisch rijden. Dit is ruim meer dan het Europese gemiddelde woon-werkverkeer van 50 kilometer. Met zijn CO2-uitstoot van slechts 22 gram per kilometer behoort tot de Across tot de beste in zijn klasse, terwijl hij met zijn systeemvermogen van 225 kW (306 pk) ook een van de krachtigste is.

Regeling

Sinds deze maand rijden de eerste exemplaren van de Suzuki Across in Nederland. Met klanten die reeds een Across hebben gekocht, wordt een regeling getroffen zodat zij geen hinder ondervinden van de Europese prijsharmonisatie.

Direct te bestellen

De Suzuki Across is vanaf nu direct te bestellen bij de Suzuki-dealer, met een vanafprijs van 55.900 euro*. Klanten kunnen kiezen uit zes verschillende exterieurkleuren, waarvan de eerste vier een kostenloze optie zijn: Silver Metallic, Attitude Black Mica, Gray Metallic, Dark Blue Mica, White Pearl Crystal Shine en Sensual Red Mica.


Vianen - 18 november 2020

*) Alle prijzen die vermeld staan in dit persbericht zijn inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.