BLOG

Kleine auto private leasen

Kleine auto leasen? Dan zit je bij Suzuki goed! Bij Suzuki kun je op een toegankelijke manier zonder veel poespas een kleine auto private leasen.

KLEINE AUTO LEASEN IS PER MAAND BETALEN

Juist een kleine auto leasen kan extra interessant zijn. Bij een kleine auto betaal je namelijk een zeer aantrekkelijk tarief per maand waarvoor je de private lease auto rijdt. Hoe compacter de auto, hoe lager dit maandbedrag. Klinkt logisch, nietwaar? Als je een grote, luxe SUV koopt betaal je immers ook meer dan wanneer je een kleine stadsauto aanschaft.

Private lease kleine auto: bijna alle autokosten inbegrepen

In het maandbedrag van een private lease kleine auto zitten alle gebruikelijke autokosten inbegrepen, behalve de brandstof. Als je dus een kleine auto leaset hoef je geen autoverzekering af te sluiten en apart wegenbelasting te betalen. Ook het afsluiten van pechhulp is overbodig. Al die kosten zijn met een kleine auto leasen inbegrepen. Zelfs de reparatiekosten en banden. Door het vaste maandbedrag weet je exact waar je aan toe bent.

Kleine auto leasen juist interessant

Met een private lease kleine auto hoef je dus alleen zelf de brandstof te betalen. Nu is het mooie dat een private lease kleine auto vaak zuinig rijdt. En: hoe minder je rijdt, hoe minder je betaalt. Op die manier is een kleine auto leasen heel interessant. Een aanbetaling is niet nodig, maar hiermee kan je het maandbedrag wel nog verder verlagen.

Voorbeeld private lease kleine auto: Suzuki Ignis

Een goed voorbeeld van een kleine private lease auto is de Suzuki Ignis. Deze kleine (maar vanbinnen ruime) SUV met een eigenzinnig design kun je al private leasen vanaf € 295,- per maand*. Inclusief onderhoud, motorrijtuigenbelasting, verzekering en reparaties! De looptijd van deze private lease kleine auto is 72 maanden. Hierbij mag je per jaar 5.000 kilometer rijden.

Maatje groter: Suzuki Swift

Wie zijn zinnen heeft gezet op een kleine auto private leasen, kan bij Suzuki ook terecht bij de Swift. Een maatje groter dan de Ignis, maar nog altijd een kleine private lease auto. Dynamisch en speels, met de grootste funfactor in zijn klasse. De Swift kun je al vanaf € 329,- per maand* private leasen. Eveneens voor 72 maanden en 5.000 kilometer per jaar. Meer rijden kan voor een scherp bedrag per kilometer extra. Airconditioning en adaptieve cruise control zijn standaard inbegrepen.

Betrouwbaar

Zoals je kunt zien, ben je bij Suzuki aan het juiste adres als je een hybride auto wilt leasen voor privégebruik. Bovendien kun je zorgeloos rijden in een betrouwbare hybride auto van een automerk dat bekendstaat als een van de meest betrouwbare merken op de markt!

* tarieven de dato 23-02-2024, gebaseerd op Suzuki Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Suzuki Private Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar.