Hoe maak ik mijn motorfiets *comfortabeler*?
BLOG

Hoe maak ik mijn motorfiets comfortabeler?

Comfort verhogende accessoires

Voor elke enthousiaste motorrijder is er niets belangrijker dan het vinden van het perfecte evenwicht tussen avontuur en comfort op de weg. Of je nu kiest voor ontspannen toeren door schilderachtige landschappen of graag de uitdaging aangaat van bochtige wegen, één ding is zeker: comfortabel motorrijden verrijkt elke rit. In dit blogartikel we je over allerlei accessoires om je ritten zo comfortabel mogelijk te maken.

Windschermen

De grootste boosdoener voor vermoeidheid is de wind. Zeker als je bij lange ritten constante wind op je helm en borst hebt gaat dat parten spelen. Met de juiste windbescherming zorg je ervoor dat de grootste last wordt weggenomen. Ze komen in alle vormen en maten, van een klein flyscreen voor de Naked bikes tot aan grotere exemplaren voor de Adventure motoren.

Suzuki_Motoren_comfort_accessoires_windscherm
Suzuki_Motoren_comfort_accessoires_handkappen2

Handkappen

In het verlengde van de windschermen zijn er de handkappen. Laat harde wind en regen je rijplezier niet verpesten. De handkappen houden de wind tegen, zodat je handen warm en droog blijven. Hierdoor kun jij je focus houden op het rijden.

Handvatverwarming

Dit is typisch zo’n accessoire dat je gaat missen op je eigen motor als je het eenmaal ervaren hebt. Wanneer de temperatuur daalt, zijn je vingers en handen de eerste die afkoelen. Het rijden met koude handen is geen pretje, want je mist het gevoel en precisie om je motor comfortabel te bedienen. Met handvatverwarming blijven je handen heerlijk warm, waardoor je prettiger op de motor zit.

Suzuki_Motoren_comfort_accessoires_handvatverwarming

Zadels

Bij Suzuki kan je ook terecht voor tal van zadels die jouw comfort op de motor verhogen. Zo zijn er zadelopties met verschillende hoogtes. Kies voor een verhoogd zadel als je wat langer bent en verlaagd zadel voor betere toegankelijkheid. Verder zijn er ook luxe zadels met mooie rode stiksels en zadels die het zitcomfort naar een hoger niveau tillen.

Suzuki_Motoren_comfort_accessoires_verlaagd_zadel

Verlaagd zadel

Suzuki_Motoren_comfort_accessoires_verhoogd_zadel

Verhoogd zadel

Suzuki_Motoren_comfort_accessoires_middenbokstandaard

Middenbok

Parkeer je motor met vertrouwen op een middenbok. Dit slimme ontwerp biedt niet alleen stabiliteit als je motor parkeert, maar maakt ook onderhoud en kettingaanpassingen een fluitje van een cent.

Elektronica

In de moderne wereld van motorrijden is connectiviteit essentieel. USB- en 12 volt aansluitingen op je motorfiets kunnen een wereld van verschil maken. Met een USB-poort kun je eenvoudig je apparaten opladen, zoals smartphones en navigatiesystemen om te navigeren. Op de 12 volt aansluiting kan je een veelzijdigheid aan accessoires aansluiten, van verwarmde kleding tot een bandenpomp

Suzuki_Motoren_comfort_accessoires_usb_aansluiting

Bekijk alle comfort verhogende accessoires in onze accessoireskiezer en bestel ze eenvoudig online.
Heb je vragen over onze accessoires, vraag dan je Suzuki-dealer om meer uitleg.