SUZUKI *GLASSCOAT*

SUZUKI GLASSCOAT

Keiharde lakbescherming voor je auto. Met vijf jaar garantie.

WAT IS SUZUKI GLASSCOAT?

Suzuki Glasscoat is een keiharde lakbescherming voor je auto. De coating beschermt je auto tegen invloeden van buitenaf, zoals insectenresten, schoonmaakmiddel en vogelpoep. Je krijgt er maar liefst 5 jaar garantie op. Een fijn idee. 

Als een auto (te) weinig gewassen wordt, krijgt de lak na verloop van tijd een ruw oppervlak, waaraan vuil zich hecht. Door het inwerken van o.a. vuil, zonnestralen, insecten en vogelpoep ontstaan vlekken of verkleurt de lak. Zonde van je mooie auto! En financieel niet handig. Een auto met beschadigde lak is minder waard bij inruil of verkoop.

Premiumpakket Glasscoat

Het exterieur van jouw Suzuki wordt behandeld met de Suzuki Glasscoat-lakbescherming. Er wordt een keiharde duurzame keramische beschermlaag over je auto gelegd. De lak is daardoor bestand tegen verkleuring, vlekken en biedt meer weerstand tegen krasjes. Naast het exterieur wordt ook het interieur van jouw Suzuki behandeld. De onzichtbare hypoallergene beschermlaag biedt langdurige, slijtvaste bescherming tegen alle viezigheid. Je ontvangt als extraatje een basisonderhoudspakket met onder andere shampoo, dryclean en speciale vogelpoep- en insectenverwijderaar. 

Prijs: € 349,- *

* Prijs op basis van nieuwe Suzuki's.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN SUZUKI GEN-3 GLASSCOAT?
  • Professioneel aangebracht door de Suzuki-dealer

  • Beschermt lak en glas tegen o.a. vogelpoep, schoonmaakmiddelen, hars of zure regen

  • 1x aanbrengen, 5 jaar bescherming

  • Milieuvriendelijk

  • Binnen en buiten makkelijk schoonmaken

  • De 5 jaar garantie is overdraagbaar

Welke Suzuki’s zijn leverbaar met Suzuki Glasscoat?

Alle nieuwe Suzuki’s zijn leverbaar met Suzuki Glasscoat. Ook als je Suzuki niet ouder is dan 5 jaar kun je Suzuki Glasscoat op je auto laten aanbrengen. Dan is de lak van je auto voor 5 jaar gegarandeerd beschermd met de keiharde coating. De dealer kan je er meer over vertellen. 

Glasscoat_logo_200x200.jpg