Persbericht

Uitbreiding kleurengamma Suzuki GSX-8S

Nieuwe kleuren Suzuki GSX-8S

Suzuki onthult de nieuwe kleuren voor haar middensegment naked. de GSX-8S. Voor modeljaar 2024 wordt het kleurengamma uitgebreid met twee nieuwe kleuren, Glass Matt Mechanical Grey en Metallic Mat Black.

  • Geprezen middensegment naked
  • Uitbreiding kleurengamma 2024

Geprezen middensegment naked

Suzuki’s nieuwste middensegment naked wordt alom geprezen dankzij zijn rijke uitrusting, soepele vermogensafgifte en fijn rijwielgedeelte. De GSX-8S is voorzien van een volledig nieuwe 776cc paralleltwin met 270°-krukas en Suzuki Cross Balancer welke standaard gekoppeld is aan een Bi-Directional (up & down) Quickshifter. De KYB voorvork en schokdemper zorgen voor een uitstekende rechtuit-stabiliteit en een wendbaar stuurgedrag waarbij diverse elektronische hulpsystemen zoals Suzuki Drive Mode Selector en het Suzuki Intelligent Ride System zorgen voor maximaal vertrouwen en controle.

Uitbreiding kleurengamma 2024

Voor modeljaar 2024 wordt het kleurengamma van de Suzuki GSX-8S uitgebreid met twee nieuwe kleuren. Glass Matt Mechanical Grey (QT7) wordt geleverd met een antraciet gekleurd frame en lichte velgen. Metallic Mat Black (YKV) krijgt blauwe velgen en frame gecombineerd met een matzwarte lak. De kleuren Pearl Cosmic Blue (QU1), Pearl Tech White (QU2) en Black (KGL) blijven in het kleurgamma beschikbaar.

GSX800RQM4_QT7_right_jpg
GSX800RQM4_YKV_right_jpg

Prijzen

De nieuwe kleurstellingen voor de Suzuki GSX-8S zijn per direct te bestellen. Voor de GSX-8S is een uitgebreid aanbod aan accessoires beschikbaar waaronder aantrekkelijk geprijsde pakketten zoals het Street Extreme pack. De GSX-8S is leverbaar vanaf 9.999 euro en wordt standaard geleverd met 6 jaar garantie.

Download persbericht en beeldmateriaal