Nieuwe Suzuki <br/> *#V-Strom 800DE*#

Nieuwe Suzuki
V-Strom 800DE

Adventure is its purpose

Nieuwe Suzuki V-Strom 800DE

Het maakt niet uit wat jouw doel is, het maakt niet uit waar jouw reis je brengt; de nieuwe Suzuki V-STROM 800DE levert de prestaties, het comfort, de veelzijdigheid en al het plezier waarmee jij elk nieuw avontuur de baas kunt.

De nieuwe Suzuki V-STROM 800DE wordt begin 2023 bij de dealers verwacht. De prijs wordt later bekendgemaakt. De machine is ook beschikbaar in een variant voor A2- rijbewijshouders.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het eerste nieuws rondom de nieuwe V-Strom 800DE.

Uitbreiding V-STROM-familie

Suzuki trekt het doek van een volledig nieuwe adventure bike in het jaar dat de V-STROM 20 jaar op de markt is. De V-STROM 800DE met paralleltwin-motorblok is een uitbreiding van de Adventure Sport-range van Suzuki. De gloednieuwe motorfiets biedt energieke prestaties, een uiterst goede controle en uitgebreide elektronische rijdersondersteuning.

  • 776 cc paralleltwin met 270°-ontstekingsinterval, gepatenteerde Suzuki Cross Balancer en standaard Bi-directional Quickshifter
  • Ook standaard met rijmodi, instelbare ABS en Traction Control inclusief Gravel-modus (G-mode)
  • Framegeometrie gericht op controle en comfort, instelbare SHOWA-voor- en achtervering
  • LED-verlichting, in hoogte verstelbaar windscherm en handkappen
  • Kleuren-TFT-display van 5 inch met USB-aansluiting en functie voor pop-upwaarschuwingen

Avontuur zit in de genen

De gloednieuwe Suzuki V-STROM 800DE verrijkt je dagelijks leven en elke trip met de sensatie van avontuur en puur rijplezier. Daarnaast geniet je van Suzuki’s gloednieuwe 776 cc paralleltwin die garant staat voor krachtige prestaties, perfect afgestemd op de capaciteiten van deze ultieme allrounder.

Met een modern ontwerp, opvallende kleuren, een ergonomische rechtop-zithouding, 5-inch TFT-display met pop-upwaarschuwingen, een tank met 20 liter inhoud en een uitgebreid Suzuki Intelligent Ride System-elektronicapakket staat deze allrounder zijn mannetje, ongeacht de eindbestemming. De verticaal geplaatste, hexagonale LED-koplampen zorgen voor optimaal zicht en geven de motorfiets een bijzondere flair. Compacte LED-positielichten, LED-knipperlichten en een LED-achterlicht zorgen voor een goede zichtbaarheid.

Een groot voordeel is de compacte bouw van de nieuwe 776 cc paralleltwin met 270° krukas, standaard gekoppeld aan een up & down Quickshifter. De bescheiden afmeting van de voorzijde naar de achterzijde maakt een ideale gewichtsverdeling en een optimale framegeometrie mogelijk, zowel voor het rijden op gravelwegen en paden als voor langeafstandsritten. Tegelijkertijd zorgt de compacte bouw ervoor dat de zitpositie is geoptimaliseerd: je heupen kun je verder naar voren plaatsen voor een comfortabele rijpositie- en goede controle. Dankzij het Suzuki Easy Start System volstaat slechts één druk op de knop om de motor te starten. Omdat je deze functie bij elke rit gebruikt, zorgt Easy Start voor meer rijplezier en meer rijgemak.

KLEUREN

Suzuki_DL800DERCM3_YU1_diagonal
Suzuki_DL800DERCM3_QT7_diagonal
Suzuki_DL800DERCM3_YVB_diagonal