Suzuki #*Jimny review video*#

Suzuki Jimny review video

Bekijk de Suzuki Onderweg review van de Jimny Professional.

Suzuki Jimny review

In deze informatieve Suzuki Onderweg video vertellen Fedor Lammers en 4x4-expert Tim in een review over alle specificaties van de Suzuki Jimny Professional.

De Jimny is een kleine en compacte auto wat hem een geweldige offroader maakt. Het Suzuki AllGrip Pro 4x4-systeem zorgt ervoor dat je overal en altijd grip hebt en hij is daardoor in het terrein ongekend sterk. De Jimny is ook in de stad een leuke en enorm veilige auto om mee te rijden door het Suzuki Safety System. De Suzuki Jimny is een tweezitter en door zijn handige laadruimte een ideale auto voor bedrijfsmatige inzet. Deze Jimny is een Rhino uitvoering, wat verwijst naar hoe Suzuki zich met de Stichting Rhino Club inzet voor het beschermen van de zwarte neushoorn. Dit en alles wat je nog wilt weten wordt behandeld in deze aflevering van Suzuki Onderweg.

Ontdek de Jimny Professional

De Jimny is een serieuze offroader. Uitgerust met een oersterk ladderframe, grote hellingshoeken, een 3-link starre wielophanging met schroefveren en uiteraard 4WD met lage gearing voor de zwaarste terreinomstandigheden. Of je nu dagenlang op ontdekking gaat in het terrein of ’s avonds door de stadsjungle navigeert, de Jimny biedt genoeg ruimte voor elk type gebruik. Het stoere zwarte interieur is overzichtelijk, functioneel en ziet er stijlvol uit.

De Jimny is gemaakt voor het zwaarste terrein en de meest uitdagende weersomstandigheden. Waar andere auto’s afhaken, gaat de Jimny door. Stap in en ontdek alle mogelijkheden van de Jimny Professional.