Terug naar overzicht

Swace

1.8 Hybrid 122Pk Cvt Style

58115 km • 2021 • Hybride
Kies je opties RiBo Gorinchem B.V. in Gorinchem 0183 627 999

Suzuki Swace 1.8 Hybrid 122Pk Cvt Style

Constructiejaar: 2021-01
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Suzuki Swace, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. Dit is een van de betere hybride auto's. Ideaal rijden door de combi van elektromotor en verbrandingsmotor! Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, led-koplampen, elektrische handrem, aluminium dakrailing, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels zijn aan boord.

Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. De climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Het geluidssysteem is gemakkelijk en veilig te bedienen vanaf het stuur. De ene neerslag is de andere niet. Dankzij de regensensor krijgt u automatisch precies zoveel wisbewegingen die het zicht nodig heeft. De sloten worden automatisch ontgrendeld dankzij de keyless entry. Fijne optie! En deze auto heeft ook automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels, isofix-aansluiting, bagage afdekhoes, bekerhouder en lederen versnellingspook als standaard uitrusting.

Zoals u mag verwachten van deze Suzuki Swace is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze Suzuki Swace als zich een noodsituatie voordoet.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

= Bedrijfsinformatie =

Al onze occasions worden afgeleverd met een afleveringsbeurt volgens fabrieks/onderhouds schema, nieuwe apk keuring, poetsen, 20 liter brandstof en 12 maanden Bovag garantie.

Opties & Specificaties

Vermogen 98 pk
Brandstof Hybride
Schakeling Continu variabele transmissie
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 25

Dealer