Terug naar overzicht

Ignis

1.2 Smart Hybrid 83Pk Style

20475 km • 2022 • Hybride
Kies je opties RiBo Gorinchem B.V. in Gorinchem 0183 627 999

Suzuki Ignis 1.2 Smart Hybrid 83Pk Style

Constructiejaar: 2022-02
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Dat u het milieu wilt sparen, wil nog niet zeggen dat u aan rijcomfort moet inleveren. De SUZUKI Ignis is een comfortabele en ruime hybride auto. Dit dealeronderhouden exemplaar van het bouwjaar 2022 heeft 20475 kilometer gelopen. De hybride motor combineert het gebruik van brandstof en elektriciteit, en dat maakt van deze SUZUKI Ignis een zuinige, slimme auto. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, full led koplampen, dakreling, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Inparkeren? Met de achteruitrijcamera heeft u er geen omkijken meer naar! Audiosysteem en navigatiesysteem zijn gecombineerd. Zo wordt zelfs gesproken route-informatie een luisterervaring! En dankzij bluetooth klinkt uw favoriete playlist geweldig. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Meer rijcomfort en minder brandstofgebruik? Even de cruise control instellen en dan ontspannen rijden! De uitrusting van deze SUZUKI is met met startonderbreker, 2 isofix-aansluitingen, centrale portiervergrendeling, toerenteller, bagage afdekhoes en bekerhouder behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Dreigt u onbedoeld buiten de rijstrook te gaan, dan waarschuwt de lane assist. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. U bent mede dankzij hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

= Bedrijfsinformatie =

Al onze occasions worden afgeleverd met een afleveringsbeurt volgens fabrieks/onderhouds schema, nieuwe apk keuring, poetsen, 20 liter brandstof en 12 maanden Bovag garantie.

Opties & Specificaties

Vermogen 83 pk
Brandstof Hybride
Schakeling Handgeschakeld
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 4 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 20

Dealer