Terug naar overzicht

Ignis

1.2 Select

64658 km • 2018 • Benzine
Kies je opties Auto Berkelaar Suzuki in Amstelveen 020 640 1199

Suzuki Ignis 1.2 Select

CO₂-uitstoot (NEDC): 104 g/km
Referentienummer: 369

Op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle hatchback? Maak kennis met de Suzuki Ignis 1.2 Select uit 2018 bij Auto Berkelaar Amstelveen B.V.! Deze blauwe parel met benzine motor en een vermogen van 90 PK staat voor je klaar om jouw dagelijkse ritjes comfortabel en plezierig te maken. Met een kilometerstand van 64658 op de teller is deze Suzuki Ignis de ideale metgezel voor vele kilometers vol rijplezier.

Stap in en geniet van het gemak dat de achteruitrijcamera biedt, waardoor inparkeren en manoeuvreren een fluitje van een cent worden. Ook op warmere dagen blijf jij heerlijk koel dankzij de airconditioning die zorgt voor een aangename temperatuur in het interieur. En laten we de fraaie lichtmetalen velgen van 16 inch niet vergeten, die niet alleen zorgen voor een sportieve uitstraling maar ook voor een soepele en comfortabele rijervaring.

De Suzuki Ignis is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn blauwe kleur en metallic lak springt hij direct in het oog. De vijf deuren zorgen voor een makkelijke instap voor zowel bestuurder als passagiers, terwijl het compacte formaat van de hatchback ervoor zorgt dat je moeiteloos door het drukke stadsverkeer manoeuvreert.

Of je nu op zoek bent naar een auto voor dagelijks gebruik of voor avontuurlijke roadtrips, deze Suzuki Ignis staat voor je klaar om je te verrassen met zijn veelzijdigheid en comfort. Neem plaats achter het stuur en ervaar zelf het rijplezier en de praktische eigenschappen van deze hatchback.

Ben jij klaar om de Suzuki Ignis 1.2 Select te ontdekken? Neem vandaag nog contact op met Auto Berkelaar Amstelveen B.V. en maak een afspraak voor een proefrit. Wacht niet langer en laat deze kans niet aan je voorbijgaan!

De door ons genoemde communicatieadviesprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten welke nodig zijn voor aflevering van de auto. Hieronder vallen een vloeistoffen controle en de tenaamstelling van de auto. Daarnaast is de auto voorzien van een APK keuring van minimaal 3.maanden. Het optionele Berkelaar Zekerheidspakket is altijd de keuze van de consument en kan desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Wilt u deze auto van dichtbij bekijken en ervaren hoe hij rijdt? Wij ontvangen u graag in onze showroom. Wij hebben een ruime keus aan occasions. * De voorwaarde is: Bovag garantie is van toepassing bij aanschaf van ons zekerheidspakket à € 745,-

Wat zit er in het Berkelaar Zekerheidspakket?
- Minimaal een jaar APK-keuring
- Onderhoudsbeurt volgens voorschrift fabrikant
- 12 maanden Bovag garantie
- Een halve tank brandstof
- in- en exterieur reinigen
- Distributieriem vervangen indien nodig binnen 1 jaar of 20 000 km.

Informeer naar de beschikbaarheid van deze occasion. Heeft u een auto in te ruilen, neemt u deze dan mee als u naar onze occasion komt kijken. Onze verkopers maken ter plekken een mooi inruilvoorstel voor u! Auto Berkelaar al meer dan 40 jaar een begrip in de Regio Amstelveen en De Ronde Venen! Aan eventuele druk en zetfouten worden geen rechten ontleend.

Onze verkopers heten u van harte welkom en maken graag ter plekken een mooi inruilvoorstel voor u!
Auto Berkelaar al meer dan 40 jaar een begrip in de Regio Amstelveen en De Ronde Venen! Aan eventuele druk en zetfouten worden geen rechten ontleend.

Opties & Specificaties

  • achteruitrijcamera
  • airco
  • achterbank in delen neerklapbaar
  • achterstoelen verschuifbaar
  • bandenspanningscontrolesysteem
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • buitenspiegels verwarmbaar
  • elektrische ramen voor
  • extra getint glas achter
  • stuurbekrachtiging
  • stuur verstelbaar
  • stuurwiel multifunctioneel
  • voorstoelen verwarmd
Vermogen 90 pk
Brandstof Benzine
Schakeling Handgeschakeld
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 4 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 25

Dealer