Terug naar overzicht

Vitara

1.4 Boosterjet Style Smart Hybrid

31525 km • 2021 • Benzine
Kies je opties Luykx Heemstede B.V. in Heemstede 023 528 5950

Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet Style Smart Hybrid

RDW Tellerrapport: https://voertuigrapportdownloaden.rdw.nl/kenteken/l729lh
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Beschikbare afleverpakketten:

- COMFORT (inbegrepen): - ZEKERHEID (€ 895 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "COMFORT"): BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Kies je voor het ZEKERHEID afleverpakket dan leveren wij de auto af met een complete onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema en profiteer je van 12 maanden exta garantie (24 in totaal). Mocht het profiel van de banden minder dan 3 mm zijn dan worden deze vervangen voor nieuwe exemplaren. Daarnaast wordt de auto van binnen en buiten gepoetst, voorzien van een nieuwe mattenset en afgeleverd met een volle tank brandstof. Tot slot wordt de auto voor 12 maanden aangemeld bij onze pechhulpdienst die in heel Europa te gebruiken is. ; Nieuwe APK

Referentienummer: 563

Op zoek naar een ruime en stijlvolle SUV met een krachtige motor en luxe opties? Dan is de Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet Style Smart Hybrid uit 2021 de auto voor jou. Met een vermogen van 129 PK en een CC van 1373 rijdt deze Benzine auto soepel en efficiënt. De carrosserie in de kleur Bruin en de two-tone metaalkleur maken deze Vitara een opvallende verschijning op de weg.

Stap in en geniet van het comfort en gemak dat deze Suzuki Vitara te bieden heeft. Met adaptive cruise control en electronic climate control kan je ontspannen en comfortabel rijden, ongeacht de weersomstandigheden. Dankzij de achteruitrijcamera en de parkeersensoren voor en achter parkeer je moeiteloos in elke ruimte. De dodehoekspiegels zorgen ervoor dat je veilig van rijbaan kan veranderen, terwijl de 17'' lichtmetalen velgen de uitstraling van deze auto completeren.

Het interieur van de Vitara is voorzien van luxe details, zoals de half lederen bekleding die zowel comfort als stijl toevoegt aan de auto. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat je altijd de juiste route vindt, terwijl Apple Carplay ervoor zorgt dat je verbonden blijft met je smartphone tijdens het rijden.

Niet alleen is deze Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet Style Smart Hybrid een lust voor het oog, maar ook qua prestaties zit het goed. Met een km-stand van slechts 31525 is deze auto nog zo goed als nieuw en klaar voor vele avonturen op de weg. De allseason banden zorgen voor grip in alle seizoenen, terwijl de metallic lak de auto een moderne uitstraling geeft.

Kortom, deze Suzuki Vitara combineert stijl, comfort en prestaties op een unieke manier. Ben je op zoek naar een betrouwbare SUV die je zowel praktisch als luxe rijgemak biedt? Maak dan snel een afspraak voor een proefrit en ontdek zelf de mogelijkheden van deze Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet Style Smart Hybrid uit 2021. Neem nu contact op met Luykx Heemstede B.V. via 023-5285950.

Over ons:
Auto Luykx is een echt familiebedrijf en al 35 jaar Suzuki dealer voor de regio’s Heemstede, Amsterdam, Haarlem en de Haarlemmermeer. Mede dankzij onze transparante manier van zaken doen en persoonlijke aandacht zijn wij een begrip in de regio geworden.

Opties & Specificaties

  • Achteruitrijcamera
  • electronic climate control
  • Half lederen bekleding
  • achterbank in delen neerklapbaar
  • bandenspanningscontrolesysteem
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • elektrische ramen voor
  • passagiersstoel in hoogte verstelbaar
  • regensensor
  • stuur verstelbaar
  • stuurwiel multifunctioneel
Vermogen 129 pk
Brandstof Benzine
Schakeling Handgeschakeld
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen

Dealer