Terug naar overzicht

Celerio

1.0 Comfort

14958 km • 2018 • Benzine
Kies je opties Blitterswijk V.O.F. in Schoonrewoerd 0345 641 263

Suzuki Celerio 1.0 Comfort

Bandenmaat: 165/65 R14
Inbegrepen afleverpakket: bovag
De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merkt u ook aan deze Suzuki Celerio. De aandrijving van deze Suzuki wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de uitrusting van deze Suzuki behoren ook LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen voor.

Gemak en veiligheid gaan prachtig samen. Bijvoorbeeld door de audiobediening op het stuur. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Deze auto is voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept. In deze Suzuki vinden we verder een hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.

Opties & Specificaties

Vermogen 68 pk
Brandstof Benzine
Schakeling Handgeschakeld
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 33

Dealer