Terug naar overzicht

S-Cross

1.4 Boosterjet Select Smart Hybrid

13182 km • 2023 • Benzine
Kies je opties Blitterswijk V.O.F. in Schoonrewoerd 0345 641 263

Suzuki S-Cross 1.4 Boosterjet Select Smart Hybrid

Bandenmaat: 215/55 R17

Laat u niets wijsmaken, deze Suzuki S-Cross biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving van deze Suzuki wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Suzuki S-Cross is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. En deze auto heeft ook DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, lederen stuur en bagage afdekhoes als standaard uitrusting.

De geavanceerde technologie in deze Suzuki is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, accident avoidance system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Opties & Specificaties

Vermogen 129 pk
Brandstof Benzine
Schakeling Handgeschakeld
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 20

Dealer