Terug naar overzicht

Swift

1.2 Dualjet 90Pk Smart Hybrid Start

45174 km • 2021 • Hybride
Kies je opties RiBo Gorinchem B.V. in Gorinchem 0183 627 999

Suzuki Swift 1.2 Dualjet 90Pk Smart Hybrid Start

Constructiejaar: 2021-01
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Techniek en design helemaal van nu. Kilometerstand van gisteren. Deze bijna-nieuwe SUZUKI Swift heeft z'n nestveren afgeschud en is klaar om te vliegen. Elektrisch rijden of toch benzine? Voor allebei is iets te zeggen. Daarom biedt de hybride motor van deze SUZUKI Swift de keus. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, full led koplampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

De achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. Het geluidssysteem is gemakkelijk en veilig te bedienen vanaf het stuur. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. De uitrusting van deze auto is met buitentemperatuurmeter, 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, toerenteller, bagage afdekhoes en bekerhouder behoorlijk compleet.

Deze SUZUKI biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze SUZUKI, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

= Bedrijfsinformatie =

Al onze occasions worden afgeleverd met een afleveringsbeurt volgens fabrieks/onderhouds schema, nieuwe apk keuring, poetsen, 20 liter brandstof en 12 maanden Bovag garantie.

Opties & Specificaties

Vermogen 90 pk
Brandstof Hybride
Schakeling Handgeschakeld
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 20

Dealer