Terug naar overzicht

Swift

1.2 Exclusive Easss [Cruise Control

116875 km • 2014 • Benzine
Kies je opties Wiegerinck Hengelo BV in Hengelo Ov 074 243 1135

Suzuki Swift 1.2 Exclusive Easss [Cruise Control

RDW Tellerrapport: https://voertuigrapportdownloaden.rdw.nl/kenteken/g076sg
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Referentienummer: 617

De getoonde prijs is rijklaar en met een geldige APK, optioneel kunt u bij ons kiezen uit diverse afleverpakketten waardoor we de aflevering geheel naar uw wens kunnen verzorgen. Standaard worden bij ons de auto's nagekeken aan de hand van de Bovag 40-puntencheck. Voor occasions met een waarde vanaf €4500,- hanteren wij standaard 12 maanden garantie. Speciaal geselecteerde occasions leveren wij met 24 maanden BOVAG-garantie (de voorwaarden zijn: bij aanschaf wordt een Bart Wiegerinck Zorgeloos afleverpakket aangeschaft van €745 en onderhoud vindt plaats bij een van de Bart Wiegerinck vestigingen) Voor meer informatie over afleverpakketten kijk op www.bartwiegerinck.nl Benieuwd naar deze auto? neem contact met ons op! www.bartwiegerinck.nl 074-2431135

Op zoek naar een stijlvolle en sportieve Suzuki Swift 1.2 Exclusive EASSS uit 2014? Dan is deze witte hatchback met een krachtige 90 PK motor en een kilometerstand van 116875 wellicht de perfecte keuze voor jou. Deze Suzuki Swift is uitgerust met een aantal handige opties die het rijden zowel comfortabel als plezierig maken.

Eén van de opvallende features van deze Suzuki Swift is de cruise control, waarmee je eenvoudig een constante snelheid kunt aanhouden op lange ritten. Geen gedoe meer met het steeds aanpassen van je snelheid, maar gewoon relaxt cruisen op de snelweg. Daarnaast beschikt deze auto over electronic climate control, zodat jij altijd de ideale temperatuur kunt instellen in het interieur, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

De lichtmetalen velgen van 16 inch geven de Suzuki Swift een moderne uitstraling en dragen bij aan een comfortabele en stabiele rijervaring. Met het start/stop systeem bespaar je bovendien brandstof en verminder je de CO2-uitstoot van de auto, wat niet alleen goed is voor het milieu maar ook voor je portemonnee.

Deze Suzuki Swift 1.2 Exclusive EASSS is ook voorzien van een afneembare trekhaak, waardoor je eenvoudig een fietsendrager of aanhanger kunt bevestigen. Ideaal voor avontuurlijke uitstapjes of wanneer je extra bagage wilt meenemen.

Met zijn strakke design, benzine motor en luxe opties is deze Suzuki Swift een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en comfortabele auto. Neem contact op met Wiegerinck Hengelo B.V. op 074-2431135 voor meer informatie over deze Suzuki Swift 1.2 Exclusive EASSS en ontdek zelf de vele voordelen en mogelijkheden die deze auto te bieden heeft.

Opties & Specificaties

  • electronic climate control
  • achterbank in delen neerklapbaar
  • bandenspanningscontrolesysteem
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • elektrische ramen voor en achter
  • extra getint glas achter
  • lederen stuurwiel
  • stuurbekrachtiging
  • stuur verstelbaar
  • stuurwiel multifunctioneel
  • voorstoelen verwarmd
Vermogen 90 pk
Brandstof Benzine
Schakeling Handgeschakeld
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 25

Dealer