Terug naar overzicht

Vitara

1.4 Boosterjet Select

46266 km • 2019 • Benzine
Kies je opties Blitterswijk V.O.F. in Schoonrewoerd 0345 641 263

Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet Select

Bandenmaat: 215/55 R17
Inbegrepen afleverpakket: bovag
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Suzuki Vitara. De aandrijving van deze Suzuki wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een koude start op frisse dagen? Niet met de behaaglijke stoelverwarming. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Met de dab-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Mag de muziek wat zachter? U past het volume probleemloos aan met de audiobediening op het stuur. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Met behulp van de achteruitrijcamera kunt u zo strak inparkeren als u maar wilt! Aan boord van deze Suzuki Vitara is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. De cruise control heeft een feilloos geheugen. Als u even vaart heeft geminderd, bent u na één klik weer op de oude snelheid. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes zijn aan boord.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg.

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Opties & Specificaties

Vermogen 140 pk
Brandstof Benzine
Schakeling Handgeschakeld
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 20

Dealer