Terug naar overzicht

Celerio

1.0 Comfort Automaat

19544 km • 2018 • Benzine
Kies je opties Auto Berkelaar Suzuki in Amstelveen 020 640 1199

Suzuki Celerio 1.0 Comfort Automaat

CO₂-uitstoot (NEDC): 99 g/km
Referentienummer: 325

Auto Berkelaar Amstelveen B.V. presenteert met trots deze Suzuki Celerio 1.0 Comfort Automaat uit 2018. Deze compacte hatchback is voorzien van diverse handige opties om het rijden zo comfortabel mogelijk te maken. Met een krachtige 68 PK en een motorinhoud van 998 CC biedt deze grijze Celerio een soepele en efficiënte rijervaring.

De Suzuki Celerio is uitgerust met airconditioning, zodat u altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in de auto, ongeacht de weersomstandigheden. Daarnaast beschikt deze auto over Bluetooth telefoonvoorbereiding, waardoor u veilig handsfree kunt bellen terwijl u onderweg bent. Met de elektrische ramen voorin heeft u bovendien snel en eenvoudig controle over de raambediening aan de bestuurders- en passagierszijde.

Deze Celerio heeft een lage kilometerstand van slechts 19544 kilometer en is voorzien van een praktische 5-deurs carrosserie, waardoor instappen en in- en uitladen zeer gemakkelijk is. De metallic grijze lak geeft de auto een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat u altijd in stijl op weg gaat.

Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare stadsauto of een comfortabele wagen voor lange afstanden, de Suzuki Celerio biedt uitkomst. Met zijn compacte formaat en handige opties is deze auto zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Neem plaats achter het stuur en ervaar zelf het gemak en rijplezier dat de Celerio te bieden heeft.

Bent u geïnteresseerd in deze Suzuki Celerio 1.0 Comfort Automaat met airco, Bluetooth telefoonvoorbereiding en elektrische ramen voor? Neem dan contact op met Auto Berkelaar Amstelveen B.V. voor meer informatie en maak een afspraak voor een proefrit. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale auto.

De door ons genoemde communicatieadviesprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten welke nodig zijn voor aflevering van de auto. Hieronder vallen een vloeistoffen controle en de tenaamstelling van de auto. Daarnaast is de auto voorzien van een APK keuring van minimaal 3.maanden. Het optionele Berkelaar Zekerheidspakket is altijd de keuze van de consument en kan desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Wilt u deze auto van dichtbij bekijken en ervaren hoe hij rijdt? Wij ontvangen u graag in onze showroom. Wij hebben een ruime keus aan occasions. * De voorwaarde is: Bovag garantie is van toepassing bij aanschaf van ons zekerheidspakket à € 745,-

Wat zit er in het Berkelaar Zekerheidspakket?
- Minimaal een jaar APK-keuring
- Onderhoudsbeurt volgens voorschrift fabrikant
- 12 maanden Bovag garantie
- Een halve tank brandstof
- in- en exterieur reinigen
- Distributieriem vervangen indien nodig binnen 1 jaar of 20 000 km.

Informeer naar de beschikbaarheid van deze occasion. Heeft u een auto in te ruilen, neemt u deze dan mee als u naar onze occasion komt kijken. Onze verkopers maken ter plekken een mooi inruilvoorstel voor u! Auto Berkelaar al meer dan 40 jaar een begrip in de Regio Amstelveen en De Ronde Venen! Aan eventuele druk en zetfouten worden geen rechten ontleend.

Onze verkopers heten u van harte welkom en maken graag ter plekken een mooi inruilvoorstel voor u!
Auto Berkelaar al meer dan 40 jaar een begrip in de Regio Amstelveen en De Ronde Venen! Aan eventuele druk en zetfouten worden geen rechten ontleend.

Opties & Specificaties

  • achterbank in delen neerklapbaar
  • achterruitverwarming
  • airco
  • bandenspanningscontrolesysteem
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • elektrische ramen voor
  • stuur verstelbaar
  • stuurbekrachtiging
  • stuurwiel multifunctioneel
Vermogen 68 pk
Brandstof Benzine
Schakeling Semi-automaat
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 25

Dealer